Lindskoug och Hutchings blir lagkamrater?

I början av veckan fick vi ett tips om att Kevin Lindskoug är förlorad för svensk hockey då han har två heta bud att ta ställning till. Vi har förgäves sökt Lindskoug för en kommentar, men efter att vikfancentral sitter på liknande uppgifter kan vi lika bra gå ut med vad vi vet.

Johan Löf / AXELLÖF

Blir det Italiensk/Österikisk dans för LIndskoug framöver?. Arkivfoto:AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Enligt uppgifter Kevin Lindskoug har fått ett bra bud från italienska storklubben Bolzano, som lirar i den österrikiska ligan. I veckan ska han också fått ytterligare bud, denna gång från EHC München i den tyska ligan DEL. Klubben har dock redan två målvakter, vilket gör det troligt att det blir Italien/Österrike för Kevin.

Samma uppgifter säger att Alex Hutchings är på väg till samma klubb, en klubb som redan värvat från hockeyallsvenskan i Tingsryds Denny Kearney.

8 thoughts on “Lindskoug och Hutchings blir lagkamrater?

 • 4 juni, 2016 kl. 17:22
  Permalänk

  Ja, hoppas kan man ju! Hade känts förjävligt att se dem redan nästa säsong i ett annat allsvenskt lag. Sen när TJ får sparken så tar vi hem dem igen ??

  Svar
 • 4 juni, 2016 kl. 19:20
  Permalänk

  Två klipp på marknaden.
  Jag gillar ju konceptet att man tar in spelare till Umeå och låter fina tjejer låsa fast spelare. Att Björklöven slipper lägga högsta bud eftersom spelarna gillar laget och allt annat. Givetvis lägger man ju då skambud som få kan ta.

  Har ju listat ut att väldigt många i Björklöven spelar där av andra anledningar än en bra lönecheck. Vilket inte är fel men min personliga tanke är att man inte ska utnyttja människor utan att betala för sig.
  Kanske inte högst men åtminstone respektabelt.

  Svar
  • 5 juni, 2016 kl. 11:26
   Permalänk

   Du är inte ensam om att ha denna information. De flesta som har lämnat har fått ett skambud på runt 20-30% lägre än förra säsongen, och det på löner som är knaper redan innan. Pinsamt hur det sköts.

   Svar
 • 5 juni, 2016 kl. 14:18
  Permalänk

  Har ni mer att berätta ni som har så bra insideinfo

  Svar
  • 11 juni, 2016 kl. 12:20
   Permalänk

   För några år sedan så hade vi en spelare (lämnar namnet utanför men kallar honom Åke) som var en av lövens bästa spelare. Åke spelade i förstakedjan, hamnade i topp i poängligan. Åke hade ett 1årskontrakt och efter säsongen skulle det förhandlas. Åke ville vara kvar, för att han trivdes och tyckte lövens målsättning va spännande.
   Han fick ett kontraktsförslag som nästan halverade hans förra lön. När Åke tappade hakan och sa detta åt dom så sa dom ”take it or leave it. Det finns andra spelare som godtar detta”
   Han stannade inte i Löven

   Svar
 • 5 juni, 2016 kl. 17:30
  Permalänk

  Bra för Alex och Kevin kommer vidare . Dock vill inte svenska lag kontraktera vad det nu kan bero på.

  Svar
  • 17 juni, 2016 kl. 22:19
   Permalänk

   Dra inga slutsatser av det. Jag kan garantera dig som exempelvis Palmebjörk i det längsta kommer undvika att hamna i samma serie som Löven. När det gäller Hutchings och Lindskoug så tar dom väl bästa bud när dom ändå ska flytta? Italienska ligan är inte helt värdelös.
   Av ekonomiska skäl…

   Svar
   • 20 juni, 2016 kl. 08:49
    Permalänk

    Med tanke på att Bolzano spelar i österrikiska ligan höjs väl status där…

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: