Lindskoug klar för nytt äventyr

Han svarade för två riktigt bra säsonger i Björklöven mellan åren 2014-16 och har sedan dess på fyra säsonger spelat i fyra lag i fyra länder. Enligt säkra källor står det nu klart att det blir ett nytt äventyr i ett femte land då Kevin Lindskoug är klar för Guildford Flames i den brittiska ligan EIHL.

Kevin firar en av sina många bra insatser i Björklöven inför Green Devils! Foto: AXELLÖF

Kontraktet ska sträcka sig över den kommande säsongen.

Lindskoug blir därmed klubbens åttonde svensk genom sin korta historia. Klubben grundades så sent som 1992, men ytterligare två av dessa åtta har förflutet i Björklöven, nämligen Mikael Lidhammar och Rasmus Edström. En rolig anekdot är att klubbrekordet gällande poäng sattes under klubbens första säsong av Sean Murphy som på 34 matcher svarade för… håll i er… 250 poäng!!! Dock i en liga vid namn DB2 och Sean blev BARA trea i poäng ligan. Den som hamnade på 20:e plats i poängligan svarade för 109 poäng. Hyfsat målrik serie är väl det vi tar med oss i den här korta och smått viktiga historielektion. Inte kul att vara målvakt då. Tur för Kevin att det är andra tider nu, där lagen från Storbritannien börjar hävda sig i CHL.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Kanske nåt Vitryskt? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Lindskoug klar för nytt äventyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: