Lindqvist lämnar?

Redan under säsongen läckte det ju ut uppgifter om att Luleå Hockey är intresserade av David Lindqvist och vi kan nog nu smått börja räkna bort honom.

Till nsd.se bekräftar han detta. – Jag vet att de är intresserade. De pratar med min agent, säger Lindquist och fortsätter. – Målsättningen är att spela i SHL, det är dit jag vill. Jag känner ändå att jag är ganska nöjd min säsong. Jag skulle vilja prova på att spela i SHL. Han hoppas att allt blir klart inom några veckor. Utöver Luleå kan det vara fler SHL-klubbar intresserade. Ifjol ska bl.a. Skellefteå kollat in honom. Återstår att se vart han hamnar. Vi kan nog dock räkna honom som förlorat. Visst kommer jag att sakna honom, men upplever att han sedan sin knäskada ifjol inte kommit upp i den klass han hade innan den. Kan han hitta den, bygga på sig en del muskler och förbättra sin skott så kan vistelsen i SHL bli riktigt rolig.

 

 

One thought on “Lindqvist lämnar?

 • 22 mars, 2018 kl. 18:59
  Permalänk

  Tycker inte Björklöven ska förlänga med honom även om han vill vara kvar då han snarare tog två steg bakåt än ett steg framåt den här säsongen. Och hur Luleå tänker om det nu stämmer att dom är intresserade fattar jag inte, men med dom nya Cmore pengarna så kommer väl alla SHL lag ha breda trupper och sedan låna ut spelare.
  Jag hoppas att hockeyallsvenskan snarast fattar beslut om att varje lag bara får ja ett begränsat antal spelare på lån under säsongen. Det är helt sjukt om det stämmer som jag tycker mig ha läst någonstans att Oskarshamn haft 17 !! spelare på lån och spelat 5 målvakter, helt otroligt.
  Om hockeyallsvenskan infår begränsningar för lån så återstår bara för SHL lagen att låna ut till div 1 och då undrar jag hur många allsvenska spelare som inte är säkra på att ta en plats i SHL som vill chansa på att ta en plats och i slutänden kanske får spela div 1 eller sitta på läktaren.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: