Lindqvist:-Jag prövade en dragning!

När man som mest hade förlikat sig med tanken att Leksand kommer att kvittera tar vi vara på en spelvändning och som vi gjorde det, eller rättare sagt David Lindqvist gjorde det. WOW! Vad sa han då själv om målet?

– Vi spelade inte jättebra idag, hade dåligt passningsspel och dålig fart i grejerna, men det är skönt att vi kan kriga till oss en vinst. Det måste förstås kännas extrasurt för dom och extraskönt för oss, med tanke på att vi skapade så pass lite som vi gjorde idag, sa han till C More i omklädningsrummet efter matchen.

Hur gick tankarna i den där spelvändningen? – Jag såg ju att backen täckte Otto ganska mycket. Jag vill passa först, men så var målvakten långt ut, så jag prövade en dragning och det gick bra, sa han något blygsamt.

Vart står Björklöven nu? -Jag tycker att innan när vi förlorade spelade vi riktigt bra, det var lite motigt. Nu har vi två matcher där vi spelat mindre bra och så får vi poäng, så jag vet inte riktigt. Jag tycker vårt försvarsspel är riktigt stabilt och vi kan göra mål, det vet vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: