Lindqvist återvänder

Efter två fina säsonger i Björklöven lämnade ju David Lindqvist klubben för SHL-spel och Luleå. Där har det, trots lagets succé, inte blivit samma succé för Lindqvist och nyss presenterades han av Björklöven.

Lindqvist svarade ju för hela 28 poäng och +16 fjol, men i Luleå har det bara blivit 16 matcher och ynka fyra minuter i istid i snitt. Lägg till en enda assist och att han de senaste matcherna förpassad till bänken trots skadebekymmer på forwardssidan, så var detta drag av Luleå rätt väntat. Bloggen hälsar David välkommen åter till Björklöven. Nu får vi den framspelare klubben själv sökt efter. Frågan är dock den samma. Vem ska göra målen?

– Vi har haft en dialog kring David under en tid och jag är glad över att vi i samtalen med Luleå kunde finna en lösning. David känner till vårt system väl och kommer snabbt att kunna göra ett avtryck med sin goda speluppfattning och skridskoåkning, säger Björklövens sportchef Fredrik Grönberg till klubbens hemsida.

Lindquist ansluter till laget så snart som möjligt och beräknas vara tillgänglig för spel direkt efter matchuppehållet.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “Lindqvist återvänder

 • 9 november, 2018 kl. 14:06
  Permalänk

  Känns som att han borde ta granas plats med Ståhl å Peterson känns giftigt

  Svar
 • 9 november, 2018 kl. 21:49
  Permalänk

  Precis, behövs en ”gris” i varje kedja. Jag hoppas att Linkan lyckas väcka Cruse på någe vis.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: