Lindlöf på plats!

Om ni följt det bloggtips vi levererade innan helgen har ni säkert läst att joppintervjun gick bra och att Inari tyckte att butiken på Mariedal var jättefin och att Umeå som stad verkade trevlig. Eftersom hon trodde hon skulle trivas här och Joni kommer stanna här i minst (?!) tio dagar kanske vi redan nu kan säga – Tervetuloa Joni & Inari! Stålnacke spekulerade under helgen i att han trodde Joni skriver på oavsett ifall Inari får jobbet  eller inte, ska nu Joni vara här i minst tio dagar kanske allt blir klart redan i dag och Joni presenteras vid kvällens match? Det hade väl vart nåt, eller hur? För varför skulle annars hit och stanna här så länge..? Bloggen är hoppfull!

Bloggen har inte lyckats nå vare sig Hellgren eller Lindlöf för en kommentar!

+ + +

Hockeyfestivalen då? Tja, det lär knappast bli någon dans på rosor i alla fall. Killarna kommer få kriga och med avbräck i form av Blixt, Törnkvist och Bergmark och en revbensskada på Waldehagen lär det bli mycket tufft trots att Skellefteå kommer med ett förstärkt juniorlag. Nu skulle visst Waldehagen lira trots allt, men inte blir man kaxigare med ett revbensbrott direkt.

Återstår att se ifall det kommer några uppgifter runt definitiva laguppställningar under dagen, i så danna fall lär vi uppdatera med dessa. I nuläget nöjer vi oss med att hoppas på god uppslutning… kan vi få 3000 åskådare på hallen i afton??

 

0 thoughts on “Lindlöf på plats!

  • 16 augusti, 2010 kl. 13:01
    Permalänk

    Så båda centrarna är skadade? Bergmark visste man ju om, men vad har hänt med Törnqvist? Hoppas verkligen att Lindlöf ska spela ikväll. Jag skulle gissa på 2500-3000 i publiken, och att klacken ger allt. Det kan nog behövas. Jag såg vilka spelare som skellefteå skulle ha med ikväll, mycket juniorer vilket inte förvånar. Jag hoppas att spelarna verkligen visar hjärta ikväll. Det brukar räcka långt, kanske inte till seger, men så det kan bli någorlunda jämnt.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: