Lindgren, Lundberg och Rindestig försvinner

Victor Lindgren lämnar alltså som väntat Björklöven och blir skåning via spel i elitseriedegraderade Rögle uppger Rögle på sin hemsida.

Även Marcusarna Lundberg och Rindestig försvinner, men behåller Umeå Arena som hemmaplan. Bägge lämnar Björklöven och har skrivit på för Teg. Ingen av dessa två var väl min favoritspelare, men i det läget Löven befinner sig i nu, så känns det lite märkligt att man släpper iväg spelare när man för tillfället står helt utan kontrakterade spelare, men man bör väl rimligtvis veta vad man gör. Hoppas man skickade överklagan via mail istället för den traditionella fågelvägen. Då kan vi kanske tjäna ett par dagar. Även vi behöver börja signa upp spelare. Med 5 millar i budget så ska vi kunna göra en skillnad. När offentligörs Svedbergs flytt? Kommer även Alexander Eriksson försvinna? Varför är det alldeles tyst om Qvist och Heino? En sak är i alla fall konstant i Löven: Alla frågor. Gud vad jag längtar efter svar.

+++

Gissa vem som tippade 2-0 mellan Holland-Danmark, 1-1 mellan Italien-Paraguay och hade 1-1 mellan Japan-Kamerun? Hade väl varit att gapa efter för mycket om Kamerun satt någon av alla sina chanser i slutet, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: