Lindgren: – Blir en tuff fight då Löven är i form!

Snart väntar så ”derbyt” i Fjällräven Center mot MODO Hockey och en förmodad Gröngul Invasion. Förra mötet i T3 Center slutade med seger 5-3 för MODO och förhoppningen är väl att vi kan få revansch och kan plocka säsongens första riktiga poäng mot Ö-vikslaget.

På temat Green Connection kollade jag redan i går läget med forwarden Oskar Ståhl-Lyrenäs och nu tänkte jag fortsätta publicera en intervju från i går med backen #7 Jesper Lindgren som under förra säsongen var utlånad till just Björklöven under fyra matcher.

modo-vs-loven

Hej Jesper, hur är läget inför matchen mot Björklöven? – Tjena! Det är bara bra, tack.

Ni föll nu senast med 3-6 borta mot SSK. Hur tänker du kring den senaste matchen? – Inte en bra match av oss, vi hade mycket chanser att hänga dit ett par till men släppte alldeles för enkla mål bakåt.

..och hur tänker du kring din egen insats så här långt under säsongen? – Den har varit helt okej, kan mycket bättre och vill producera mer än vad jag gjort.

Men nu blickar vi framåt.. ni har mött Löven uppe i T3 Center där ni vann med 5-3, vad fanns det från den matchen för er del att ta med till kvällens möte?

– Tycker vi gjorde en riktigt bra bortamatch då, så vi tar med oss det mesta från den matchen.

Även då lapp på luckan, det ska även nu bli mycket folk i Fjällräven Center med även många gröngula på läktarna. Hur mycket mer inspirerande är det att spela inför utsålt hus jämfört med ex.vis ca 600 i ett ödsligt Malmö Isstadion? – Det är klart det är roligare att spela inför mycket folk men man måste kunna spela lika bra oavsett hur mycket folk det är på läktaren.

..och hur speciellt känns det för dig att möta just Löven då du tidigare spelat i klubben och säkerligen känner många spelare i laget? – Det är kul och speciellt. Man växte upp med Björklöven då jag och pappa var på nästan alla matcher när man var mindre och sen känner jag Ottosson och Ekeståhl väldigt bra sen tidigare men träffade ju även en del andra killar i laget förra året.

Brukar det vara en del surr och psykningar inför matcherna med tanke på det? – Nej inte så mycket, det är väl mest på isen man tar sånt där.

..är det någon särskild spelare i Löven att vara extra uppmärksam på eller något i vårt spel som ni kommer tänka lite på?

– Vi kommer mest fokusera på vårt spel men Löven är i en bra form just nu så det kommer bli en tuff fight. Vi får hålla koll på Lucke och Otto!

Vilka ser du som nycklarna inför matchen och vad blir allra viktigast för er del för ett bra resultat? – Att vi jobbar i 60 minuter och får i gång vårt powerplay.

Stort tack att du tog dig tid Jesper och lite lagomt lycka till i morgon mot Löven och hockeyfesten i Fjällräven Center! – Ha, ha! Tack så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: