Levander får chansen i hockeyallsvenskan

Axel Levander, fostrad i Björklöven får nu chansen i hockeyallsvenska Tingsryd dit han går på lån från Luleå Hockey.

Luleå berättar följde på sin hemsida:

Luleå Hockey lånar ut den 20-årige forwarden Axel Levander till Tingsryd i HockeyAllsvenskan. Utlåningen gäller till att börja med fram till årsskiftet och därefter fattas nytt beslut kring var han kommer få bäst utveckling för framtiden.

I mars presenterade Luleå Hockey att Axel Levander, efter en bra avslutningssäsong med J20-laget, tecknat kontrakt över säsongen 2017/2018. För att få speltid på seniornivå och för att utvecklas ytterligare lånades Axel under hösten ut till Piteå Hockey. Där har han gjort bra ifrån sig och bland annat stått för 4 mål och 3 assist på 5 matcher.Efter att Axel tagit chansen tillsammans med Piteå har nu Tingsryd valt att plocka in honom i sitt lag, vilket innebär att Levander nu får chansen att ta nästa steg i sin utveckling genom att få spela matcher i HockeyAllsvenskan.

***

Axel spelade med Björklöven till och med säsongen 14/15 då han tog pick och pack och provade lyckan i Modos organisation. Där spelade han en säsong innan han inför fjolårssäsongen flyttade upp till Norrbotten och Luleå Hockey. Nu går alltså resan för tillfället vidare till Tingsryd och Hockeyallsvenskan och bloggen önskar honom förstår stort lycka till.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: