Lekbiten=Ryssland?

Var i eftermiddags en sväng förbi nya lekbiten för att kolla eventuella julkappar och kan ju inte låta detta gå mig obemärkt förbi. Jag vet att man inte varit nöjd med sina gamla lokaler, men att taktiken var att ta sig in i centrum till vilket pris som helt trodde jag inte. Lokalen måste till ytan vara tre gånger mindre än tidigare vilket gör att utbudet blir därefter. Vem ska egentligen handla där? Det som stod på barnens önskelista fanns inte att hitta någonstans och lär inte heller dyka upp eftersom stället redan är knökfullt trots känslan av epig Rysslandsaktig inredning. Och det knarrande golvet sen? Whattabout that??

Att vi förlorar Lövensektionen sen gynnar ju knappast vårt gröngula gäng, men visst har jag förståelse att den förvinner när ytan minskas, men visst måste Löven ta tag i denna del. Vi måste ha en souvernirbutik outside the arena, så enkelt är det. Ring mig, jag driver den mer än gärna. Kommentar någon?

0 thoughts on “Lekbiten=Ryssland?

 • 12 december, 2009 kl. 18:19
  Permalänk

  Kan inte annat än hålla med! Som leksaksbutik kan man ju aldrig byta ner sig. Trångt och sämre utbud. Då åker man mycket hellre ut till Barnens Hus.

  Svar
 • 13 december, 2009 kl. 12:10
  Permalänk

  Jag var förbi den nya butiken för att köpa en lövenmössa åt grabben, men blev då hänvisad till gamla butiken som hade kvar lövenprylarna. Men killen i butiken sa då att lövenprylarna ska flyttas till de nya lokalerna efter jul. Om han hade koll eller bara gissade vet jag inte. Men som du säger, när det redan är knökfullt är det ju svårt att få in fler grejer i lokalen.

  Svar
 • 13 december, 2009 kl. 13:13
  Permalänk

  Svar till peken (2009-12-13 12:10)
  Det var bara ett klockrent antagande att Lövensektionen försvinner. Ska dom ha en är det givetvis skitbra, men den kan ju knappast generera lika mycket pengar som leksaker.

  Svar
 • 13 december, 2009 kl. 13:14
  Permalänk

  Svar till Nina Gustafsson (2009-12-12 18:19)
  Jo, fick exakt samma känsla. Känns som om dom bitit sig rejält i foten.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: