Ledningen klar, även på pappret.

Löven har i eftermiddag släppt pressmedelande som bekräftar den många redan förstått. I klartext löd meddelandet:
 
Björklöven har gjort klart med den sportliga ledningen.

Björklöven har i dag kontrakterat Jens Hellgren och Lars Molin som ansvariga för Björklövens A-lag de kommande säsongerna. Hellgren och Molin kommer att ha ett delat ledarskap och ansvara för såväl sportchefs- som tränarsysslorna. Avtalet omfattar 1 + 2 år

-”Det delade ledarskapet valde vi för att få en närmare koppling mellan lagbygget och själva utövandet. Sedan är det naturligtvis också en anpassning av verksamheten utifrån våra ekonomiska förutsättningar", säger Björklövens ordförande Mattias Lundberg

Björklöven har också gjort klart med Erik Vikström som kommer att fungera som juniorsamordnare de kommande åren.  Vikström lämnade Umeå för ett antal år sedan för att söka erfarenhet i Sverige och internationellt, och kommer nu tillbaka till hemstaden. Avtalet omfattar 1+2 år.

-”Erik brinner för ungdoms- och juniorhockey och hans främsta uppgift blir att fortsätta det arbete som Joakim Fagervall börjat med, att strukturera och skapa progression i Björklövens ishockeyutbildning för ungdomar och juniorer”, säger Mattias Lundberg. 

Vikström kommer även att fungera som headcoach för J20 eller J18.
 
Känns bra att allt nu är klart så vi kan börja forma laget inför fortsättningen. Undra om det är för mycket begärt att de första spelarna ska vara klara innan veckan är över?

0 thoughts on “Ledningen klar, även på pappret.

 • 7 april, 2010 kl. 20:17
  Permalänk

  Måste säga att börjar känna mig rätt tillfeds med den sportsliga ledningen i trion Molla, Hellan och super-Serben.

  Hellgren torde ha bra koll på den norra ettan och kan på så sätt ha scoutat spännande spelare på ett tämligen enkelt sätt. I tider när det fattats karaktärer och lidelse tycker iaf jag att det känns bra med en tränare som förespråkar precis det. Molla får stå för rutin och erfarenhet, nej den duon känns kanon.

  Vad gäller Serben har ju vi som hört i kulliserna vad som varit på g. Men det känns otroligt spännande och det ska bli kul att se hur mycket Erik kan göra. Let´s go!

  Svar
 • 8 april, 2010 kl. 10:40
  Permalänk

  Det blir kul att se vilka spelare som får gå och vilka som kommer in jag tycker också att dom nya tränarna känns bra om jag ska vara ärlig.Det blir också kul och se vad dom kan göra för klubben.

  Svar
 • 8 april, 2010 kl. 10:48
  Permalänk

  erik andersson som spelar i borås skulle kanske va nå för löven han ryktas ju på väg bort och då kanske löven skulle kunna snappa åt sig han. Han har ju spelat med löven och jag har för mig att han trivdes när han var i löven. Han gjorde ju också en bra säsong i borås med 28 poäng på 42 matcher och han var ju också ut lånad till frölunda ett tag.Så han gjorde bra säsong. Jag tror han skulle va bra för löven.

  Svar
 • 8 april, 2010 kl. 12:52
  Permalänk

  Svar till scouten (2010-04-08 10:40)
  Nu ser ledning ut som den gör och då får vi ställa oss bakom dom och ge gärnet. Tycker också det blir intresant att se vilket lag de får ihop med de förhållanden som gäller.

  Svar
 • 8 april, 2010 kl. 15:29
  Permalänk

  Per erik johansson har ju tagit över som tränare i timrå.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: