Ledins tankar kring senaste matchen..

Ovanligt mycket eftersnack kring en match i novemberlunken. Men eftersom varje match har känslan av PO-karaktär beroende på lagets tabelläge ska vi försöka skriva så mycket som möjligt i anslutning kring matcherna. Vill också i förbifarten nämna den glädje vi känner för det ökade intresset för bloggen. Vår största förhoppning med att byta portal var att kommentarerna skulle bli fler och att aktiviteten från er läsare skulle öka. Det har den gjort och gör hela tiden, fortsätt gärna så. Fick tag på Ledin och här ger han sin på matchen mot Oskarshamn.

Härligt med 2 p, kommentar till matchen och din egen insats?

– Jag tycker att vi hade ett litet övertag genom hela matchen, men det var inte förrän i tredje vi fick utdelning. Ineffektiviteten beror dels på att dom har ett tajt försvar och en bra målvakt, men även på att vi är lite snälla och inte tillräckligt heta framför deras mål. Över det stora hela så är nog poängfördelningen rättvis tycker jag.

Jag känner mig ändå rätt nöjd med min egen insats. Jag kände mig rätt så pigg och var hyfsat vän med pucken. Hela våran kedja med Jimmy och Wikström tycker jag är ganska bra. Vi jobbar på hårt, släpper inte till så mycket samtidigt som vi skapar en del framåt.

Var det här äntligen vändningen och vad talar i så fall för det?

– Jag tror detta kan vara vändningen. Det som talar för det är att vi kom ihop som lag och hämtade igen ett 0-2 underläge. Sånt stärker verkligen ett lag. Tidigare har vi haft svårt att hämta ikapp underlägen men senast kändes det riktigt bra att vi hämtade igen.

Konkurrensen och stämningen i laget för närvarande då?

– Konkurrensen är ju stentuff vilket har både sina fördelar och nackdelar, men stämningen är som den alltid har varit väldigt bra.

Två hemmamatcher till helgen, hur tror du det kommer att gå och varför?

– Två oerhört tuffa matcher mot två väldigt skridskostarka lag. Men jag tror på vinst i båda matcherna för det känns som att vi är på gång och vi jobbar hårdare än dom helt enkelt. Vågar inte tippa något resultat men på lången hade jag tippat en etta på båda matcherna.

Bästa hejaramsan för närvarande?

– Bästa ramsan just nu måste vara den nya och fräscha "dansken med handsken"-ramsan. Den har egentligen allt. Även Wennerbergs ramsa tycker jag är grym!

0 thoughts on “Ledins tankar kring senaste matchen..

  • 12 november, 2009 kl. 11:15
    Permalänk

    Mycket trevligt att läsa era intervjuer,det saknar man på .com.

    Även uppföljningen av utflugna lövare är kul att ta del av! Så mer av dessa grejer önskas 🙂

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: