Ledin:-Köra igång å vara i trim för högre ligor!

I förra veckan spelade han en match med Brooklyn i div 2 och i går blev det till slut klart med en ny klubb för förre Björklövenspelaren Per Ledin.

Det blev till slut Boden HF, trots att det i förra veckan inte lät att så skulle bli när Bodens sportchef Rolf Nilsson förklarade följande – Vi har erbjudit honom olika förslag och hade gärna sett honom här. Rolf är för övrigt bror med den ene tränaren Petter Lasu Nilsson och kusin med den andre tränaren Robert ”Nobbe” Nordberg. Nåväl, nu har man i alla fall sytt ihop ett kontrakt som gäller match för match. -Ja, från och med lördag kan jag bryta och spela med annan klubb. Jag kan även spela säsongen ut om jag vill. I nuläget passar det väl ut att få köra igång å vara i trim för högre ligor, berättar Per när bloggen får tag i honom. För att nå spel i högre ligor är det viktigt att få igång matchandet berättar han för NSD. – Det känns bra att jag och Boden hittade en bra lösning. Lagen som jag pratar tycker det är en nackdel att jag inte spelat några matcher.

På frågan om Björklöven varit i kontakt med honom är svaret. – De har för mycket forwards kan jag konstatera, säger han till bloggen.

Slutmålet kan också vara en förhoppning om spel i SHL, precis som det blev i fjol. -Ska jag vidare upp i SHL så kommer jag inte stoppas in i en förstakedja även fast om jag klarar av att spela där. Det kommer bli en roll i tredje eller fjärde, och jag kommer få äta mig in i laget, precis som det var i Luleå Hockey ifjol, förklarar han för NSD.

På fredag blir det debut i Bodentröjan då man möter Kalix på bortaplan och han går till match med rätt inställning, men samtidigt en stor ödmjukhet. – Jag går in med inställningen att jag inte tar något för givet. Jag ska se till att visa att jag förtjänar förtroende. Det är så det ska vara i ett lag. Det ska vara hård konkurrens om platserna för då måste alla bli bättre och glöden tänds, säger han vidare.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: