LB:s 1:a femma…

 The S skickade en utmaning och få hugger lika snabbt som jag, likt en gädda i rätt vattentemperatur. Självklart är detta en svår uppgift att lösa, då ett flertal aldrig legat under min lupp och precis som The Sandwich sa så kom gärna med er femma och förklara varför.

Att Daniel tar förstaspaden är lika klart som korvspad. Samma säger jag om Kingen. Däremot väljer jag sticka ut en Daltonhaka och säger att Jimmt hittar en back för förstafemman "overthere", alltså kör jag inte direkt ur dagsläget, men ääänihoo… Varför tror jag då det? Ingen aning. Magkänsla, kanske? I den här uppställningen hittar vi Wikström som blir städgumma med ett defensivt ansvar, Quisten som lirar fram och Riis som rosar marknaden, sätter kassarna med fansen ropandes "Riiiiis-Roooos,Riiiiis-Roooos,Riiiiis-Roooos".

Line up:

Målvakt: D Wälitalo

Backar: Mr X – M Johansson

Forwards: W Quist – J Wikström – M Persson-Riis

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: