Lavander till Piteå?

NSD skriver idag att Piteå har långtgående planer att få in exlövet Mats Lavander i Piteås tränarteam kring A-laget.

– Nog ska vi ha in honom i föreningen på ett eller annat sätt, säger lagets sportchef Jonatan Glader och tillägger. – Han behöver ha en arbetsbeskrivning. Han är ny som ledare och vill lära sig och han vill framåt. Då måste vi hitta ett upplägg både för honom som tränare och för den civila situationen så att vardagen går ihop och att det blir så bra som möjligt.

Till bloggen berättar den numera Piteåboende Mats, även kallad kaptenernas kapten av sina lagkamrater i Björklöven, att han surrat med Piteå, men att det är långt ifrån klart. – Så vi får se hur det blir..

När det gäller Lavander så satte ju han ihop det travsystem som sånär gett ett riktigt bra bidrag till supporterinsamlingen, men slutade vid ca 750 kr. Nu ger han sin syn på systemet. -Jag laddade med för många hästar i några lopp annars hade den suttit. Hade först tre hästar i ett av loppen jag spikade och då hade sjuan suttit. Men med facit är det alltid väldigt enkelt. Synd synd!

Ja, nära var det och det är bara som dom säger. Upp på hästen igen och hitta nya inkomstkällor. Bloggen återkommer med fler initiativ till insamlingen. var så säkra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: