Lavander till Brynäs

Han var inte längre önskvärd i Luleå och nu blir nästa adress Brynäs för exlövet Mats Lavander. Brynäs sportchef Micke Sundlöf säger följande om Mats på deras hemsida: – Mats Lavander är en kille med riktigt bra karaktär, och som är en kanonkille både på och utanför isen.Det är ju något vi här i Umeå verkligen kan skriva under på. Micke fortsätter: – Hans tyngd och storlek är något vi letat efter, och nu tycker vi hittat. Han är kort och gott en krigare. Han har med fördel spelat med yngre killar som Harju, Omark, Ahlbrandt och Olausson, killar som är på väg framåt i sin karriär, och som han hjälpt otroligt mycket på vägen. Killen är lagkaptensämne rakt igenom och var ju även assisterade kapten i Luleå den gångna säsongen.

Vad säger Mats själv då? – Det känns verkligen jättebra att få komma till Brynäs. Det känns oerhört inspirerande och roligt att få spela i en så anrik förening som Brynäs är. Här kommer allt lite fjäskande in, men det är helt i sin ordning. När man drar det till sin spets, vilken klubb är då inte anrik. Alla har sin historia.

Bloggen kan bara önska Mats lycka till i sin nya klubb. Du kommer att gå rakt in i hjärtat på dina nya fans. Sen är du kvar där, för alltid, precis som i våra hjärtan.

Look att that fightingface.

0 thoughts on “Lavander till Brynäs

  • 21 april, 2011 kl. 19:17
    Permalänk

    Svar till zorro (2011-04-21 18:00)
    Det där var nog utan den tvekan den mest klockrena kommentaren på denna blogg. 10-0 till dig, Zorro. 😀

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: