Läsarmejl!

Fick ett mejl från en läsare förra veckan, här följer det i sin helhet;

"Hej!. Ja, fan va gött att det börjar hända saker på sponsorhuset nu. ca 300 kr i veckan är summan Löven får in hitentills genom sportklicket. Men försök att få dina vänner att även gå med i cint. 5 kr för var registrering och mellan 5-30 kr för var undersökning. Pengar som bara ligger och vänta på att vi Lövenfans ska hämta hem dem. På så sätt kan vi tillsammans komma upp i över dubbla summor i veckan framöver vilket i slutändan betyder över 1000 kr i veckan till löven som det ser ut nu. Svenska spel ger även de 3 % på vart spel. Visserligen inte så mycket men hur många umebor spelar inte på Svenska Spel via nätet. Många bäcker små som sagt. Själv sponsrar jag Löven med så mycket som möjligt på allt som är gratis. Löven ligger två igen på poängjakten. Vinner vi när månaden är slut så ger det löven en tusenlapp till. Vill du ha gratistips om hur Löven ska få in mer poäng och pengar som vi tillsammans kan sprida det vidare så hör gärna av dig."

0 thoughts on “Läsarmejl!

 • 17 maj, 2011 kl. 12:40
  Permalänk

  Nu har klubbfajten på sponsorhuset dragit igång. flest rätt vinner 3000 kr till sin förening. Så in på sponsorhuset. svara på frågorna och hjälp löven att vinna även dessa 3000 kr under maj månad. Ju fler vi är desto större chans att få flest rätt

  Svar
 • 17 maj, 2011 kl. 16:43
  Permalänk

  Man skulle dragit igång en liten supporter insamling för att försökt få joni att stanna, hade förmodligen inte behövts så mkt pengar. Dock kört nu förmodar ja?

  Svar
 • 17 maj, 2011 kl. 18:37
  Permalänk

  Ligger ca 100 poäng efter ettan nu i klubbfajten vilket betyder att om vi tillsammans som redan nu har deltagit i klubbfajten kan värva två till var som deltar innan kl 24 inatt så kommer löven ligga mycket bra till i tävlingen som avgörs den siste maj 2011. Så fortsätt sprida det var ni än befinner er. Själv komentera jag det här inne men eftersom jag inte är medlem i green devils vet jag inte hur mycket det skrivs om det på forumet. Men med mail kan man komma långt vilket jag redan har märkt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: