Läsarmail: – Hjälp mig med samlingen!

Efter helgerna fick vi ett mail från läsaren Stefan som spenderat en del av ledigheten att rota lite bland sin sportmemorabilia med bl.a tidningsurklipp på Björklöven som klassiska spelarkort på gröngula spelare.

Nu återger vi nedan mailet i sin helhet och hoppas någon av alla er läsare kan hjälpa Stefan lite på traven..

”Hej Lövenbloggare. God fortsättning. Jag har spenderat julledigheten åt att bl.a rota lite bland all min sportmemorabilia med allt från tidningsurklipp på Björklöven, fotbollsvm -94, gamla lagbilder från tidningen rekordmagazinet och även hockeybilder på NHL spelare och självklart även de som finns på Björklöven spelare.

Har en hel del ( se bifogade bilder ). Fick innevarande säsongs bilder nyligen. Min undran är om ni genom bloggen kan hjälpa mig att ta reda på vad som ev saknas. Jag har försökt leta på nätet och hittat en del men kanske finns det några som har kompletta checklistor om vilka kort som finns i de olika årgångarna. T.e.x 06-07 där jag inte har nått kort. Kanske t.o.m finns nån som har att sälja så jag kan utöka min samling. Mvh/ Stefan”

* * *

Och sedan då de bifogade bilderna:

Kil 160104 1

Kil 160104 2

Kil 160104 3

Kil 160104 4

Vad säger ni..? Är det någon som kan eller vill hjälpa Stefan utöka sin gröngula samling?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: