Larsson & Molin!

I inlägget Lappskoj(s) nämndes några lirare som stack ut i det tämligen jämna och starka kollektivet som överraskande besegrade de norrbottniska björnarna. Lundberg som stod på huvudet i kassen har kommit till tals på andra ställen, men vi tyckte det skulle vara kul att höra vad både Hampus och Oscar tyckte om både gårdagens match och vilket intryck de hittils fått av klubben bl.a. Nåväl, håll till godo!

Tjena Hampus och Oscar, grattis till segern killar och tack för ännu en god insats från er båda!

– Tackar! (Hampus)

– Tack ska du ha! (Oscar)

Vad säger ni, 2-0 på Luleå, det var rätt väntat va? Vad har ni för kommentarer till lagets och era egna insatser?

– Verkligen! Jag tror nog att ingen hade förväntat sig det. Jag tycker laget gör en kanonmatch från målvakt till forward. Alla går in och gör sitt jobb och då blir det svårt för även ett elitserielag att ta oss. Jag tycker det gick helt okej för egen del, matcher som dom här är det kanske inget skönspel utan bara hårt jobb som gäller och det gick ju vägen i dag. (Hampus)

– He he.. ja absolut, det var bara att ställa ut skridskorna. Nä men allvarligt så gör vi en jädra kämpainsats idag och med Jimmys hjälp lyckas vi hålla uppe tempot och nere siffrorna hela matchen. Laget gör så gott som allt rätt i dag men jag är inte så nöjd med mig själv trots målet. Ger bort lite för många puckar i början men bättrar mig på slutet. (Oscar)

Bloggen håller absolut med om hur ni ser på lagets insats, men ni själva då? "Helt okej!" Hampus och du är inte nöjd heller Oscar. Vi tycker båda börjat riktigt bra i den gröna tröjan och i går hade vi er tillsammans med Lundberg som matchens profiler, men det lovar ju gott ifall ni inte är nöjda och hela tiden vill tävla och utvecklas. Vem i laget skulle ni vilja lyfta fram efter de inledande matcherna och varför?

– Njae, jag vet inte riktigt. Det kändes som jag hade lite för små marginaler i början, glömde väl bort att det var elitseriemotstånd ett tag.. ha ha. Okej, vad kul! Alltså det är svårt att lyfta fram individer efter dom två matcher vi gjort i veckan men både Jimmy och Danne har ju varit kanonbra bägge två i kassen. Jag vill faktiskt hylla laginsatsen och kanske ge ett par plus i kanten till Jonnie K och även Hampus för deras match i går. (Oscar) 

– Jo, det har helt klart gått bra! Får bra med förtroende av Jens och det är riktigt kul att spela just nu! Tycker målvakterna har varit riktigt jävla bra tillsammans med Martin Johansson. Jag tycker han spelar klockrent varje byte! Men jag skulle vilja lyfta fram hela laget för jag tycker alla gör ett riktigt bra jobb (Hampus)

Härligt killar, klart det är laget som går före jaget och därför ska hyllas. Visst det har bara gått ett par matcher, men det kan ju vara någon som är extra värdefull i omklädningsrummet eller i båset etc. Nåja, intrycket av Löven hittills då, jämför gärna med juniorhockeyn från i fjol Hampus och hur du hade det i fjol i Kiruna Oscar!

– Alla äldre som Jonnie, Martin och Floberg är väl dom som tar tag i saker och visar oss yngre. Det är lite skillnad på spelet. Det går snabbare i j20 men det är mindre taktik. I j20 är det lite tuta och köra det är inte lika mycket sånt nu. (Hampus)

– Jo, man har kommit in i laget bra och Martin gör ju ett kanonjobb som kapten både utanför och på isen, Floberg har sett het ut på träning, matcher och i spåret. Jonte, Hampus och två gånger Alex E verkar ha någon fientlighet mot varandra i tvånudden.. ha ha.  Alla vi andra håller gott humör och alla känns delaktiga i det hårda jobbet.
Intrycket än så länge är riktigt bra, Jens känns som rätt man för jobbet och Göte hjälper målvakterna. Jag har inget ont att säga som Kiruna men visst är Björklöven mer proffsig som förening och har mer resurser som hjälper till. Jag trivs skitbra här hemma än så länge! (Oscar)

Vet ni vad ni kommer pyssla med vid sidan av hockeyn då?

Inte klart ännu vad jag kommer göra på sidan av ännu, men det söks av både förening och mig själv för att hitta ett jobb. (Oscar) 

– Jag kommer nog också skaffa mig ett jobb såsmåningom. Men nu i början är det bara hockeyn som gäller.  (Hampus)

Låter bra så Hampus och Oscar, tack att vi fick störa.. i morgon är MODO-match och kräftskiva. Orkar ni med ännu en match innan ni får frossa i kräftor eller är det slut i tanken?

– Vi orkar hur mycket som helst! (Hampus)

– Ingen fara! Nej.. nej nu fick vi extra energi av den här vinsten så vi kommer köra träning i dag och sedan vila ordentligt inför matchen och nästa utmaning. Känns spännande. (Oscar)

Härligt killar, lycka till på fredag och tack för en stark inledning i rätt tröja, visst känns det härligt att äntligen få lira i en grön-gul Hampus.. ha ha!;-)

– Ha ha, tackar.. (Hampus)

– Tackar.. Ja, det är väl bara att fortsätta på den inslagna vägen antar jag.. (Oscar)

0 thoughts on “Larsson & Molin!

  • 20 augusti, 2010 kl. 08:54
    Permalänk

    Man har helt klart blivit positivt överraskad av bland annat de här två killarnas spel.

    Trevlig intervju, mer sånt!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: