Lapp på luckan??

Bloggen kan lite halvexklusivt avslöja att Löven roddat i hop ett antal företag som kommer bjuda på inträdet till jubileumsmatchen mot TSK på fredag. Ytterligare information kommer garanterat gå ut både via hemsidan och via olika annonser i media. Vi vill dock pusha så snabbt och intensivt som möjligt.

Men är det realistiskt och möjligt att fylla hallen en fredag kväll med konkurrens från Idol och fredagsmys? Varför inte, eller hur långt är ett snöre?

Vad vi hittills fått fram är att alla med säsonskort har sina platser reserverade och skannar sin biljett som vanligt vid inträdet. De som önskar särskilda ståplatser, sittplatser eller bara vill vara garanterade en plats kan välja plats och hämta sina biljetter på kansliet följande dagar och tider;

Torsdag, mellan klockan 13 och 19.

Fredag, mellan klockan 8 och 13.

För de som inte önskar särskilda platser eller inte har möjlighet att hämta i förväg kommer eventuella kvarvarande biljetter att delas ut vid ståltrappan för att i vanlig ordning skannas vid entrén.

Nu försöker vi fylla hallen för att ge klubben ett värdigt kalas och ett bra ekonomiskt tillskott. Ta med flick-, pojkvän, frugan, gubben, svärmor, svärfar, polarna, grannar, vänner, bekanta och annat löst folk.

Löven4Ever kommer garanterat vara på plats på fredag, visst kommer du också?

 

 

0 thoughts on “Lapp på luckan??

 • 26 oktober, 2010 kl. 17:11
  Permalänk

  Ja kommer å har dragit me mig 3 andra åsså bli de buffe före match mums mums. Fyll hallen gott folk!

  Svar
 • 26 oktober, 2010 kl. 19:11
  Permalänk

  Kul att företagarna slutit upp så vi kan få en trevlig fest i hallen på fredag. Se till att ta er dit nu!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: