Lämnar redan nästa vecka?

När Björklöven presenterade förlängningarna av Oskar Steen och Carl Grundström var det såklart oklart hur länge dessa två NHL-lån skulle kunna stanna, men att det verkar ju som att NHL drar igång den 1 januari och att camperna då skulle inledas 15 december. Hoppet har då varit att spelarna spelar kvar så nära inpå det datumet som möjligt, men enligt våra uppgifter kan de komma att lämna redan under nästa vecka, men att de i vart fall spelar mot Väsby på söndag.

Snart färdigspelat i Björklöven? Foto: Lövenbloggaren

Vi checkade av läget med sportchef Per Kenttä. -Just nu finns ingen klar info från NHL-klubbarna, när vi vet kommer vi gå ut med det på Björklöven play. Jag räknar med besked från klubbarna under den här veckan.

Sedan tidigare har ju Västerås lån Rasmus Asplund, Vita Hästens dito Marcus Sörensen samt Timrås Isak Lundeström och Adam Boqvist återvänt till Nordamerika och nu verkar det vara på gång även för de våra.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: