Lagkaptenerna utsedda

Björklöven har utsett kommande säsongs lagkaptener och följande skriver man på sin hemsida.

Det blir Fredric Andersson som tar över som lagkapten nu när Stefan Öhman avslutat sin spelarkarriär och blivit fystränare.

– Det känns kul och ärofyllt att få vara lagkapten i en så klassisk förening som Björklöven. Men sen är det också så att vi har många kaptener i vårt lag, kommenterar Fredric Andersson sitt uppdrag som ny lagkapten i Björklöven.

Nyförvärvet från Örebro får till sin hjälp Marcus ”Messy” Jonsson, Tobias Hage och Mikko Pukka som assisterande lagkaptener.

Jocke Fagervall kommenterar ledarstabens val av lagkaptener.

– Vi funderade vad som var bäst för Björklöven och vilka som representerar ledarskapet i laget. En lagkapten och kaptenerna i laget är oerhört viktiga. Fredric Andersson är för mig en naturlig ledare och efter att ha träffat honom och pratat med honom åtskilliga gånger kände jag att det är rätt spelare att värva för hans ledaregenskaper och den erfarenhet han besitter. Det var helt enkelt ett naturligt val som lagkapten i Björklöven. Precis samma sak som att det var ett naturligt val att behålla Messy Jonsson som assisterande lagkapten. Speciellt för den han har klivit fram och varit under försäsongen.

Han fortsätter. -Samma är det med Tobias Hage som är en stabil spelare som många vänder sig till och känner sig trygg med. Alla tre har en gemensam nämnare i sin närvaro och sitt engagemang i gruppen. Mikko Pukka har en stor erfarenhet av att vara kapten och kom in under slutet av förra säsongen och visade ett starkt ledarskap och skapade en trygghet runtomkring sig. Han blir också representant för de utländska spelarna men också såklart för den övriga gruppen. Valet av Mikko var också ett väldigt naturligt val, avslutar Jocke Fagervall.

***

Era kommentarer till val av lagkapten och assisterande? Skriv en kommentar..

One thought on “Lagkaptenerna utsedda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: