Lagkapten och ny sändning

Idag utsågs alltså de spelare som ska ”leda” laget och valen blev ganska logiska.

Att Stefan Öhman fortsätter som lagkapten är det kanske den mest självskrivne och självklara valet av alla lag. – Stefan har varit lagkapten tidigare och jag finner ingen anledning att ändra på det. Han har en lång erfarenhet och är en stabil person som leder laget på ett lugnt och tryggt sätt både på och utanför isen, säger Björklövens tränare Tommy Jonsson till Börklövens hemsida. -Det känns bra. Kul att få fortsatt förtroende, säger Stefan själv till bloggen.

Pär Edblom, Mats Lavander och Stefan Andersson kommer att bära ett ”A” på bröstet vilket då indikerar att de är assisterande lagkaptener. Också här känns valen naturliga. Man har tidigt sett att Pär är en naturlig ledare, då ska man också ha en sån här roll. Han har rutin och kommer med sin spelstil leda laget på isen, ungefär på samma sätt som Stefan Öhman. Mats Lavander har med sin rutin varit med länge och är en erkänt bra kille runt omkring isen och även Stefan Andersson sitter inne på samma egenskaper. Bra val helt enkelt.

***

En underbar nyhet är ju att Lövens webbteam verkar åka upp till Piteå för att sända matchen. Stor tumme upp. VI kan aldrig få för mycket Löven i rutan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: