Läget, William? På grön Quist än?

Bloggen tog Willam på Quisten…ehh..  på puls… Bloggen tog pulsen på William Quist! Hur upplever han den förstatiden i Umeå, hur är läget i laget och vad gör man med spelare utan lineuplåt?

Tjena William. Hur har din första tid i Umeå varit? – Den har varit bra, rätt stor omställning, men det känns bra.

Vad har du att säga om Björklöven så här långt?– Härlig förening med bra grabbar i laget och folk runtomkring, seriös och bra atmosfär.

Sådär lagom skönt mediatränat med andra ord. ;) Inget negativt?– Att mina klubbor inte kommit än ;)

Oops! Lövens fel? Och vad lirar du med nu då?– Nä, det är nog Bauers fel tror jag. Kör med mina gamla från förra säsongen.

Ja, självklart. Annars är det väl Curres fel och vad jag vet så har han aldrig fel? Se bara på Molin som fick byta nummer hux flux. :) – Haha aa precis.

Hur känns det efter de linledande matcherna? Potentialen i truppen?– Tycker vi spelat dåligt förutom sista matchen som vi gör bra. Jag tycker forwardssidan ser väldigt stark ut sen nu när vi fått en ny back och Kalle, Kingen och Alex är tillbaka så tror jag det finns väldigt bra möjligheter.

Du var ju för övrigt rätt snabb att välja din lineup/mållåt. Vad tycker du vi ska göra med killar som velar in i det längsta /Aho, Jens Persson, Kalle,Riis,Ledin? Släppa ordet fritt i laget? :) – Ja, absolut. Ledin ska ha Wilmer X – jag är bara glad när jag dricker.

Haha, bra val. Jag har själv hotat med Teddybjörnen Fredriksson och Aquas barbiegirl, men till och med det nobbar dom. Läge för en läxa? – Absolut.

Dom får några dagar på sig, men då blir det ordet fritt. :) – Låter bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: