Läget Wallgren?

Bloggen tyckte Thomas Wallgren gjorde en mycket storstilad comeback och ville så klart kolla med huvudpersonen själva vad han tyckte.
 
Förvånansvärt bra comeback i söndags, hur tyckte du själv det kändes? Jo, tack. Det kändes mycket bättre än vad jag trodde.
 
Okej.. jag tyckte det såg riktigt bra ut. Hur långt är det till toppform? – Svårt att svara på. Jag hann bara två träningar innan matchen så jag hoppas få lite bättre flås nu när vi har en och halv vecka till nästa match.
 
Du och comebackande Bergmark fungerande rätt bra ihop med Törnkvist sist, vilka forwards skulle du helst vilja bilda lina med och varför? – Jodå, våran lina funka rätt bra. Nä, det jag vet inte. Jag spelar med dom som tränaren vill jag ska spela med.
 
Ha ha.. diplomatiskt så det förslår, som det anstår en hänförare. Innan skadan lirade du väl med Wikström bl.a. vad tror du om en lina med dig Bergmark och nämnde Wikström? – Jo, jag har spela med båda och det har fungera bra, men det är ju två bra spelare och vi hade nog funka bra ihop tror jag. Men som sagt det är inte jag som gör kedjorna.. ha ha.
 
Jag vet, det är väl Jensa och Kurre va.. bara att finna sig i? Men nu då Kurre är borta då, funkar det bra med Lasse K eller? – Jo, fan funkar hur bra som helst
 
Stämningen i laget nu då, PO2.. hur långt kommer vi gå?– Jorå, jo stämningen är kanoners i laget, vi ska till PO3 nu först!
 

Har du någon hälsning eller uppmaning till alla gröngula Lövenfans? – Vi ska först till PO3, där ligger fokuset nu.

 
 
Det låter bra, fokus på en match, en period och helst ett byte i taget.. hälsningen till fansen då? – Exakt. Jo, att forsätta stötta oss som dom gör. Vi behöver er.

0 thoughts on “Läget Wallgren?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: