Läget Wågström?

Bloggen är lika nyfiken som alla andra kring ryktet om Daniel Wågström som numera är hemma i Ö-vik igen. Jag kollade läget med Daniel själv huruvida Löven kontaktat Daniel och ifall Löven kan vara ett alternativ. Så här sa han själv, vi verkar iaf vara med i racet..

Hej Daniel, tillbaka i Sverige och Örnsköldsvik har vi förstått efter äventyret i Slovakien.. stämmer det? – Hej. Jadå, jag är hemma i Övik igen.

Vi i Umeå eller på andra orter som följer Löven glömmer knappast dina insatser i den vackra gröna tröjan, vad har du för minnen från Umeå och Björklöven? – Det låter ju trevligt att ni Lövare kommer ihåg mig ännu för själv så glömmer jag inte heller min tid i umeå och Löven. De bästa minnen jag har är ju självklart den avgörande matchen mor SSK och den otroliga stämning som var den kvällen inne i ishallen. Annars har jag bara positiva minnen från min tid i umeå och då främst mina två sista säsonger när John Sletvoll var ledare och den fantastiska lagsammanhållning vi då hade. Sedan har jag ett minne som heller aldrig kommer att försvinna men det är inte från Ishallen utan det handlar om när jag skulle hjälpa Johan Ramstedt att byta lägenhet, den kvällen/natten glömmer jag aldrig.. Ha ha.. men resten får du fråga Johan om!

Det får vi nog göra.. låter rätt spännande. Ryktena går för fullt just nu.. Örnsköldsvik, Björklöven och nu senast Asplöven, från vilka klubbar finns det seriösa förfrågningar ifrån och vartåt lutar det? – Jag har också hört en del rykten och att rykten om Örnsköldsvik dyker upp är ju kanske inte så konstigt eftersom jag har mitt hem och min familj här? Jag vet också att Björklöven varit i kontakt med min agent. Vad gäller Asplöven har jag inte hört något därifrån. Annars har jag sagt till min agent att jag vill ta det lugnt tills efter helgen innan jag börjar fundera på min framtid.

Okej, inget klart i dag då? Men när hoppas du ha allt klart med ny klubb? – Vad det gäller ett beslut så vet jag inte när det kommer att vara klart. Jag har intre satt någon tid för det utan det måste bara kännas rätt och vara ett bra beslut för övriga familjen också eftersom dom kommer bo i Örnsköldsvik eftersom min son hunnit börja skolan.

Jag i likhet med många andra gröngula vänner hoppas i alla fall att du väljer Löven och ser till att laget avancerar till den nivå de allra minst hör hemma på, det vore väl en intressant utmaning?
– Björklöven skulle absolut vara ett alternativ för mig om det skulle gå att lösa. Och det skulle vara trevligt att spela för de gröna igen..än fast jag inte är en riktig Lövare så känner jag mig lite som en efter mina fina år uppe hos er.. 

Det låter bra och stort tack Daniel! – Tack själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: