Läget vid kvalstrecket

Utöver våra otroligt tuffa 1-5 hemma mot Almtuna IS kanske först och främst läge att kolla hur det nu ser ut nere vid kvalstrecket i kväll.

Vi föll alltså till sist hemma mot Almtuna IS med hela 1-5 i T3 Center, detta då samtidigt som VIK Västerås redan i går föll borta mot AIK på Hovet med 1-4.

Det innebär efter dagens matcher att avståndet lagen emellan alltjämt är en poäng i gröngul favör men 14 måls bättre målskillnad för VIK Västerås.

Sedan spelar då VIK Västerås HK nästa gång på måndag hemma mot HC Vita Hästen (plats 9) medans vi samma kväll ska lira borta mot ligatrean IK Pantern som jagar en plats i den HockeyAllsvenska-finalen.

Racet går vidare och det lär nog bli en kamp ända in i kaklet, senast nästa fredag den 3 mars cirkus klockan 21:20 vet vi hur det slutar och hur tabellen egentligen landar.

Känsla och tankar efter kvällens match, fältet som vanligt fritt..

15 thoughts on “Läget vid kvalstrecket

 • 25 februari, 2017 kl. 18:45
  Permalänk

  In med idrottspsykolog och ladda mentalt för 10 extra matcher.

  Svar
  • 25 februari, 2017 kl. 21:49
   Permalänk

   Jo, det är väl läget som är jobbigt. SSK har kunnat mobilisera för kval under lång tid. Vi kommer få betydligt tuffare mental prövning som legat säkert en tid.

   Svar
 • 25 februari, 2017 kl. 19:07
  Permalänk

  Vidrigt uselt lag. Vad är det för fel på dessa dårar?

  Svar
  • 25 februari, 2017 kl. 21:40
   Permalänk

   Försök att hålla tonen Kalle. De är människor som du och jag och gör, tror det eller ej, sitt bästa. Sett har det gått roll i hemmaspelet och ingen kan förklara varför. Det bästa vi dock kan göra är att sluta upp bakom laget, för de lär aldrig prestera bättre om vi beter oss som idioter!

   Svar
   • 25 februari, 2017 kl. 22:25
    Permalänk

    Kan du utveckla hur man gör sitt bästa när man inleder en hemma match stillastående i egen zon och inväntar… ja om inte ett motståndar mål vet jag inte vad men det kanske du då kan svara på? Ska jag vara ärlig så har detta gäng haft sina ”sluta upp bakom laget” chanser ett flertal gånger under säsongen och du tycker det har gett resultat eller? Jag betalar deras lön och får ta skit som detta match efter match! Jag tycker att vi ska säga som det är eller för att citera bloggaren själv, ärligheten brukar vara längst.

    Svar
 • 25 februari, 2017 kl. 19:11
  Permalänk

  Sämsta laget i allsvenskan ! Helt jävla otroligt hur dalle kunnat värva ihop ett lag för massor me pengar som inte ens håller div1 nivå
  Kvalserien nästa . O väl där åker man ut me huvudet före !!

  Svar
  • 25 februari, 2017 kl. 21:42
   Permalänk

   Ja, det är svårt att säga att man fått denna grupp att fungera och nu gäller det bara att mobilisera och be om ett mirakel. Besvikelsen är stor hos oss alla och jag har varit väldigt kritisk under året och är det fortfarande, men det är dessa killar som ska fixa så vi kan få bygga upp ett nytt lag kommande säsong…i rätt serie. Därför måste vi försöka hålla en positiv ton.

   Svar
 • 25 februari, 2017 kl. 19:12
  Permalänk

  Det här laget förtjänar inte ens publik !

  Svar
  • 25 februari, 2017 kl. 21:43
   Permalänk

   Jag kommer att vara där på fredag.

   Svar
 • 25 februari, 2017 kl. 19:53
  Permalänk

  Tror redan att det är klart på onsdag. VIK tar 2 segrar, löven 2 torsk.

  Svar
  • 25 februari, 2017 kl. 21:44
   Permalänk

   Hoppas du får fel. Du kan få rätt, men hoppet är det sista…

   Svar
 • 25 februari, 2017 kl. 20:35
  Permalänk

  Det e redan klart ! Löven e sämst ! Även sämre än ssk

  Kommer åka ur allsvenskan

  Svar
  • 25 februari, 2017 kl. 21:39
   Permalänk

   Trots DET så berör föreningen folk över hela Sverige vartenda år & varenda säsong. Det visar ju allra minst NI som kommer till en hemmabetonad Löven-blogg för att skriva era negativa tankar. Ni har all chans att låta bli att bry Er, men Ni bryr Er ändå. Lite komiskt i det tragiska. 🙂

   Svar
  • 25 februari, 2017 kl. 21:47
   Permalänk

   Det är inte klart. Trodd du ex att vi skulle ta Timrå borta efter 2-7 mot BIK? Eller TAIF efter 0-2 mot AIK? Inget är klart.

   Svar
 • 25 februari, 2017 kl. 22:37
  Permalänk

  Det e väll klart att ingenting e klart än !
  Alla matcher ska spelas .
  Men det ser inte ljust ut !

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: