Laget så långt!

För en vecka sedan var de blott fem, men det tar sig som mordbrännaren sa. Bygget blir mer och mer både intressant färdigt ju längre tiden går. Status just nu är följande;

Målvakter:
M1: Daniel Wälitalo (-2013)
M2: Ej tillsatt.

Backar:
B1: Martin Johansson (-2012)
B2: Karl-Johan Lundström (-2013)
B3: Ej tillsatt.
B4: Ej tillsatt.
B5: Ej tillsatt.
B6: Ej tillsatt.
B7: Ej tillsatt.
B8: Ej tillsatt.

Forwards:
F1: Johan Wikström (-2013)
F2: Jens Ledin (-2013)
F3: Niklas Johansson (-2013)
F4: Joakim Vikström (-2013)
F5: Linus Boström (-2013)
F6: Zebastian Possler (-2012)
F7: Daniel Palmebjörk (-2012)
F8: Marcus Lundberg (-2013)
F9: Ej tillsatt.
F10: Ej tillsatt.
F11: Ej tillsatt.
F12: Ej tillsatt.

T1: Håkan Wirtala
T2: Ej tillsatt.

+ + +

Lövenbloggaren har i nåt inlägg berömt Håkan för att vi redan nu har fler rightare än vad vi hade förra säsongen och det är bara nåt som jag tycker borde vara helt självklart. Ett lag bör eller ska helt enkelt bestå av olika karaktärer, kompetenser och fysiska förutsättningar. I mitt lag vill jag både ha fart, finess, attityd, muskler och otroligt mycket hjärta. 

Av alla de namn som tillkommit sedan förra veckan är jag mest nöjd med att Wälitalo signar för två år och att talanger som Palmebjörk och Possler ser en framtid med klubben. Av de från fjolårstruppen som jag närmast tror erbjuds kontrakt ligger väl Igor Eriksson eller Molin närmast till av backarna och troligen lär väl Andersson och/eller Törnkvist erbjudas kontrakt bland forwards. Om jag skulle signa någon skulle det med lätthet vara Jonas Floberg som trots att han ideligen placerades på fel position och fick på tok för lite istid bet ihop och kämpade hela säsongen. Snacka om hjärta och passion, nä.. i mina ögon är Floberg given för kommande säsong.

Från juniorerna hoppas jag att backen Fredrik Eriksson och forwards Dennis Boström och Oscar Persson erbjuds riktiga kontrakt med representationslaget. 

+ + +

Vilka namn tror och eller hoppas du som läsare på? Tveka heller inte att skicka ett mail ifall det cirkulerar nåt rykte om någon potentiell lirare.
 

0 thoughts on “Laget så långt!

 • 22 april, 2011 kl. 19:07
  Permalänk

  Jimmy andersson fick inte fortsätta…löven ville inte ha kvar han.

  Svar
 • 22 april, 2011 kl. 19:22
  Permalänk

  Svar till Smulan (2011-04-22 19:07)
  Okej Smulan.. Har varit på resande fot och totalt missat. Blir det TSK för Jimmy då eller..? Han har fått två år på sig och kanske inte tagit nästa kliv, se på Lundberg.. Nåt eller några år med TSK behöver inte alls var helt fel.

  Svar
 • 22 april, 2011 kl. 21:45
  Permalänk

  Gärna Oskar p och törnkvist men viktigare med spets. Hoppas wirtala satsar på 14 forwards där 92orna kan varva med spel i j20. Nyfiken på vilken spets man funderar kring. Hoppas på både lindelöf och waldehagen. Inte kan väl Alexander Sundström vara intresserad eller….?

  Svar
 • 22 april, 2011 kl. 22:08
  Permalänk

  Jag tycker att nästa steg bör bli att signa Lindlöf och Wallgren som bevisat att de kan vara vassa framåt. Även Bergmark bör få kontrakt om han har motivationen. Två egna spelare som bör ligga bra till är Törnqvist och 4 Eriksson.

  Är mer kluven till Floberg: Har alltid gillat hans snabbhet och checking skarpt, men han har lite svårt att få till det i avsluten… Slutligen måste man ju önska att de kunde signa upp fjolårets stabilaste back, Halkidis, vars misstag kan räknas på ena handens fingrar.

  Svar
 • 22 april, 2011 kl. 22:58
  Permalänk

  Wallgren borde få ett förslag, en av få som körde igenom kaklet förra säsongen. Molin och Floberg var överlag bra också. Om Grönlund inte kostar över genomsnittet borde han också få chansen. Alternativet kan ju annars vara att signa hela förstafemman i Red Wings, kostar kanske lite mer iofs…

  Svar
 • 23 april, 2011 kl. 10:19
  Permalänk

  Svar till MariaP (2011-04-22 23:21)
  Alla spelare kan inte producera poäng. Dennis har ju definitivt storleken och kan kanske få kontrakt, men har likt du sett för lite juniorhockey för att kunna uttala mig. Hur vet du att de är sötnosar? De har ju hjälm? 😉

  Svar
 • 24 april, 2011 kl. 09:47
  Permalänk

  Svar till Henrik (2011-04-22 21:45)
  Så kan det nog bli Henrik, att juniorerna matchas eller varvas i båda lagen.. Vad gäller Sundström är det väl knappast troligt, men killar av Alex klass och grön-gula hjärta borde så klart alltid vara aktuella och intressanta. Ett mycket intressant långskott..

  Svar
 • 24 april, 2011 kl. 09:56
  Permalänk

  Svar till Mikael (2011-04-22 22:08)
  Håller med gällande Wallgren Mikael, om det skulle vara någon forward utifrån är det nog Tomas som borde ligga bäst till. En hög och jämn nivå och han kämpade sig dessutom tillbaka efter skada. Vad gäller Bergmark är jag mer tveksam, klart det sitter i motivationen.. Men jag upplevde väl inte direkt som att Bergmark brann i fjol.

  Mycket troligt att både 4 Eriksson och Törnkvist snart är klara, de lär då ligga bra till.

  Nä, vad gäller avsluten så finns det mer att önska av Jonas, men han har så mycket mer och annat. Att han sedan bet ihop och kämpade trots att han mest lirade i fjärdefemman som center när han borde vara given som winger. Stort hjärta och mycket proffesionell, nä Floberg borde signas.

  George var en mycket trevlig bekantskap, otroligt stabil och som du skriver väldigt få misstag. Jag har inget emot transatlanter, tvärtom då de höjer pulsen lite.. men då satsningen ska vara mer långsiktig och med tyngdpunkt på lokala spelare tror jag inte George blir aktuell, tyvärr!

  Svar
 • 24 april, 2011 kl. 09:59
  Permalänk

  Svar till putte (2011-04-22 22:58)
  Håller helt med gällande Floberg och Wallgren putte.. Förstafemman i Redwings blir nog liiite för dyrt, sedan är de inte många lokala killar i den femman heller.. 😉

  Svar
 • 24 april, 2011 kl. 10:10
  Permalänk

  Svar till MariaP (2011-04-22 23:21)
  Jag tyckte Dennis gjorde det bra när han lirade med A-laget under säsongen MariaP, vi har inte så många stora starka och fysiskt spelande killar.

  Generellt har jag sett för lite juniorhockey för att veta vilka som borde vara värd en chans, jag baserar min åsikt på det Dennis gjort i A-laget. Jag tycker han borde vara värd en chans..

  Vad gäller Hörnell och Hollström så verkar de absolut gjort ett bra kval, men det verkar som att ledningen hellre signar killar som kan varvas i de båda lagen. Killarna mår nog bra av seniorhockey i exempelvis TSK.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: