Läget Persson?

Bloggen kollar vidare med de spelare som rimligen borde ligga bra till för den profil som det pratats om. Oscar Persson har i likhet Daniel Palmebjörk hört av Wirtala och Löven är ett intressant alternativ. Han gillar satsningen på egna produkter men vill sedan se att detta verkligen kommer förverkligas under säsongen, inte bara sägas inför densamma.
 
Tjena Oscar! – Tjenare!

Spontan kommentar till den rätt nyligen avslutade säsongen, blev allt som du hoppats på och varför blev det så eller inte som du hoppats? – Jag tycker det har varit en rolig säsong, kanske vore roligare om vi vunnit lite fler matcher i J20 och om man hade fått chansen några fler gånger i A-laget. Men de har helt klart varit en rolig säsong.

Tankar och funderingar till kommande säsong då, många klubbar som hört sig för och har du någon aning om vart det landar? – Ja, det finns klubbar som visat sitt intresse men jag har absolut inte tagit något beslut än.

Har Wirtala och Löven meddelat sitt intresse och hur hett känns det i så fall? – Ja, Håkan och Löven har ringt och visat ett intresse och Löven är helt klart något som är intressant för mig.

Vad tänker och känner du spontant kring Lövens nya satsning på lokala spelare och en mer långsiktig satsning mot Allsvenskan? – Jag tycker det känns roligt att dom vill satsa på egna produkter, men det gäller att bevisa det också. Inte bara säga det inför säsongen.

När hoppas du ha klart med klubb till kommande säsong?
– Jag tar det lite som det kommer, men så fort som möjligt hoppas jag.

Försäsongsträning då, vad är roligast respektive allra värst? – Försäsongsträning är positivt eftersom att man får träffa grabbarna igen och bygga upp en bra sammanhållning. Tycker nog att de inte finns så mycket negativt. De är bra att man kan bygga upp sig under sommaren inför kommande säsong!

Rätt inställning, tack så mycket Oscar, kör hårt med försäsongsträningen nu! – Tack så mycket!

0 thoughts on “Läget Persson?

  • 10 april, 2011 kl. 22:04
    Permalänk

    Mycket uppskattat att ni kollar med spelarna hur de resonerar. Fortsätt så!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: