Läget Palmebjörk?

Bloggen fortsätter i sin jakt på namn och spelare till kommande säsong att kolla läget med de som torde och borde vara aktuella. En som rimligen eller i alla fall enligt bloggen förtjänade mer tid och fler chanser var Daniel Palmebjörk. Daniel säger i likhet med de andra killarna att Wirtala och Löven visat intresse och att det bästa med försäsongsträningen är bubbelpasset på IKSU.

Spontan kommentar till den rätt nyligen avslutade säsongen, blev allt som du hoppats på och varför blev det så eller inte som du hoppats? – En bra säsong överlag med mycket matcher så det har varit grymt kul, hade hoppats på lite mer spel i A-laget men på det stora hela nöjd ändå.

Tankar och funderingar till kommande säsong då, många klubbar som hört sig för och har du någon aning om vart det landar? – Just nu lutar det åt Löven i alla fall, finns lite intressen så jag ska kolla upp alla möjligheter innan jag bestämmer mig. 

 
Har Wirtala och Löven meddelat sitt intresse och hur hett känns det i så fall? – Jodå, Håkan har hört av sig och det känns klart intressant!

Vad tänker och känner du spontant kring Lövens nya satsning på lokala spelare och en mer långsiktig satsning mot Allsvenskan? – Vi har ett par riktigt bra spelare från juniorlaget så jag tror att den här långsiktiga satsningen inte behöver vara alltför långsiktig trots allt, men att gå hela vägen till Allsvenskan är inte så enkelt som man tror och vi såg förra året att ett riktigt bra lag inte behöver vara tillräckligt.

Helt riktigt Daniel, när hoppas du ha klart med klubb till kommande säsong? – Det skulle så klart vara skönt att ha klart det så fort som möjligt så man vet vart man ska vara i vinter, men det är ju inte rätt läge att ta ett förhastat beslut så det får ta den tid det tar. Nu får man väl mest göra sitt för att komma så förberedd som möjligt inför nästa säsong.

Försäsongsträning då, vad är roligast respektive allra värst? – Absolut värst är konditionsträningen, i spåret och framförallt i backar eller sandtag och allt vad det heter. Fyfan.. Bubbelpasset på IKSU är väl det enda man ser framemot!

Tack så mycket Daniel, kör hårt med försäsongsträningen nu!
– Tack, det ska jag!

 
+ + +
 
Lövenbloggaren har pratat om Fredrik Näslund som ett tänkbart förvärv till kommande säsong. Stor och stark, därtill rajtare.. Men vi kan glömma Fredrik då han bestämt sig för att lägga skridskorna på hyllan. Klart  man gillar killar som satsar på att ha en karriär efter hockeyn men då de båda Erikarna kunde kombinera allsvensk hockey med högskolestudier känns det lite surt att Fredrik slutar alltför tidigt. Men det är så klart hans beslut och oavsett är det härligt med killar som ser längre än bara till nästa byte eller offensiva blå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: