Läget, Messy?

Västerås går lite som Botniabanan, funkar för det mesta. Fyra raka segrar har gett laget en plats i den kommande playoff till elitserien. Bloggen kollade läget med Marcus "Messy" Jonsson.

Playoffplatsen verkar vara i hamn. Vad kan Västerås ställa till med i kommande playoff? – Det är den, och det är riktigt skönt! Vi kan ställa till med allt där, vi är i grym form och har slagit alla lag som kan komma till playoff så vi ser verkligen fram emot det. Men fortfarande 2 matcher kvar som är extremt viktiga som kan ge oss ett bättre utgångsläge!

Hur fungerar det för din del i laget? Nöjd med din roll i laget? – Det fungerar bra. Istiden har blivit mindre sen vi värvade 2 grymma slovaker, så det är ju inte så konstigt med det. Jag trivs fantastiskt bra i laget och gläds för varje minut jag får lira. Det är ett grymt bra lag och jag vet min roll i laget till 100% och går ut och gör det varje byte.  Senast mot Växjö hade jag inte ett byte innan coach släppte in mig och lät mig spela hela tredje perioden, då var det bara att köra!

 
Skönt med den inställningen.Skulle du acceptera den rollen ytterligare en säsong eller hur skulle du tänka om Löven tog steget upp och hörde av sig om en roll i en mer framträdande roll? Jag har ju kontrakt med Västerås över nästa säsong och förhoppningsvis har jag en större roll då, jag vill ju såklart ta mer och mer ansvar och bli en bättre ishockey spelare, och jag hoppas verkligen löven tar steget upp till allsvenskan för dom saknar här. Kommer följa playoffet noggrant!

 
Hoppas på Löven i allsvenskan eller en plats i Löven?– Löven i allsvenskan! Sitter som sagt på kontrakt i 2 år till!

 
OK låter bra.Lycka till. En sista fråga. En lyckad tackling eller ett mål? Vad väljer du?– En lyckad tackling som leder till ett mål!

 
Väntat svar. Kör hårt. Du vet väl att bloggen följer dig?: ) – Det ska jag, kul att höra!.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: