Läget med Oscar Persson

Bloggen kollade läget med juniortalangen Oscar Persson, som så fult tacklades i den inledande träningsmatchen mot Teg och ådrog sig en hjärnskakning.

Hur är det med din hjärnskakning?
– Min lätta hjärnskakning är nu historia.
Har du börjat kunna träna på is?
– Ja jag är på is sen i fredags!
Härligt. Vet du när du kan börja lira matchen igen?
– Spelade match i lördags med J20 och de kändes riktigt bra!

Detta innebär väl att vi får se Oscar åter i A-lagströjan i matchen mot Ö-vik den 1 september. Man har ju väntat på att se honom i A-laget efter att ha sett den här läckra straffen. Får vi se något liknande i vinter?

0 thoughts on “Läget med Oscar Persson

 • 24 augusti, 2010 kl. 22:57
  Permalänk

  Snygg straff men Tobbe hade plockat den mitt i natten. Men seriöst, klarar vi oss med Wälitalo som förstekeeper? Jag tror att kvalet till allsvenskan kan sluta riktigt hemskt. Fast Löven kan förstås värva till sista januari vilket jag hoppas det finns tydliga planer på. Skulle kännas nåt så sjukt illa om vi blir kvar i ettan. Det får bara inte hända!

  Svar
 • 25 augusti, 2010 kl. 19:39
  Permalänk

  Svar till janne (2010-08-24 22:57)
  Om Danne håler hela säsongen Janne, tja.. Det lär visa sig men jag hoppas och tror Wälitalo växer med förtroendet som han kommer få hela hösten.

  Jag vet inget sådär, men nog lär planen vara att bredda eller spetsa målvaktssidan innan sista jauari. Något vi är överens om är att säsongen i ettan helst bara ska vara ettårig. …eller inte helst, det får bara inte bli fler!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: