Läget med Larsson och Molin

Hampus Larsson och Oscar Molin är ju två av de som återfinns på Lövens skadelista. Bloggen kollade läget, hur länge det dröjer tills comeback och hur det egentligen är att stå vid sidan av rinken.

Tjena grabbar. Långt kvar till comeback?
– Inte allt för långt. Finns en nog en möjlighet att jag spelar på lördag. (Hampus)
– Jo, det känns bättre men ännu inte helt bra, jag fick ta av gipset i torsdags och jobbar med rörligheten och styrkan varje dag. Kan inte riktigt anstränga fingret än men jag hoppas det känns bättre till nästa vecka och siktar på att köra för fullt då. (Oscar)

Härligt. Har det varit jobbigt att stå vid sidan av?
– Det är frustrerande…man blir sjukt rastlös på dagarna. (Hampus)

– Ja, det är verkligen inte roligt att stå på sidan. Sen att jag har haft oturen att missa alla tuffa matcher mot Kiruna och Asplöven och även jubileumsmatchen mot Teg gör det hela lite extra surt men det är bara att acceptera. (Oscar)

Kan tänka mig det. Har ni varit "riktigt"skadade förut eller är det här era första längre break?
– Nja inte något sådant som nu. Jag har haft tur. (Hampus)

– Kommer inte riktigt ihåg, det är mitt andra finger som jag bryter, men annars tror jag det är mitt längsta skadeuppehåll faktiskt, 4 veckor har det blivit nu. (Oscar)

Man brukar av någon utgrundlig anledning drabbas av sina värsta skador i just Björklöven. När det är flera som är skadade samtidigt, passar ni på att träna tillsammans vid sidan av eller är det individuellt?
– Alla har ju olika skador så därför är det svårt att köra tillsammans så det blir mycket ensam träning. Alla får egna träningsprogram så man kör efter dom. (Hampus)

– Man träffas oftast på hallen och kör lite gemensamt men det beror lite på vad för slags skada man har också. Tex jag som har skadat en hand och kör mest benträning har svårt att köra gemensamt med Alex som är skadad i knäet. (Oscar)

Unnar man sig ett extra glas vin (el dyl.) till maten när man är skadad?
– Jag gillar inte vin. (Hampus)

– Hehe… nej, jag dricker väldigt sällan vin, men jag blev faktiskt bjuden på en öl uppe i Kiruna i deras nya öltält så 1 mer än vanligt har det blivit iaf 🙂 (Oscar)
+++
Utöver detta kan bloggen berätta att Mason Graddock visade upp sig för första gången i och med dagens träning. Bjorkloven.compassade på att direktsända träningen. Inte illa. Enligt uppgifter skötte sig Mason riktig bra. Han spelade ihop med Palmebjörk, L.Boström, Axbom och Malm. Bloggen noterar Även att Daniel Wälitalo är tillbaka i träning. Daniel Sondell ska även ha synts tala med Lars Molin. Förmodligen hemma pga skada.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: