Läget med Isak Mantler

I mitten av den andra perioden drabbades Björklöven av sin andra målvaktsskada på kort tid då Isak Mantler fick ett skott som tog olyckligt och vad som först kunde antas vara en nyckelbensskada visade sig vara ett skott på halsen. Björklövens läkare David Hellsten berättade följande för Löven4Ever efter matchen. –Isak är ok. Pucken tog på halsen mellan halsskydd och axelskydd. En blödning men är under observation och kör mest troligt för fullt i morgon.

Vi såg även Isak efter matchen när han pratade med en motståndarspelare vid sidan av rinken och utöver en röd svullnad på halsen verkade han vara precis som vanligt. Vi kan med andra ord andas ut. Vi kan också förstå reaktionen i laget där prestationen för ett tag gick ned betänkligt, men det ska visst ha sett lite otäckt ut i båset där Isak ska ha varit när att svimma, vilket inte är ovanligt med ”våld” mot halspulsådern.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Läget med Isak Mantler

  • 9 november, 2020 kl. 12:30
    Permalänk

    Hoppas att Isak är tillbaka i målet snart

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: