Läget, Lars Malm?

 En spelare som fick en antal A-lagsmatcher i benen ifjol var juniorbacken Lars Malm. Någon fortsättning i Löven kommer det dock inte att bli utan Lars förhandlar med ett antal andra klubbar. Så här säger han till bloggen: – Jag har kontakt med ett par klubbar och hoppas det blir klart snart. Just nu krigar jag på med träningen själv hemma i Bollnäs. Mer än så vill han inte säga kring vilka klubbar det rör sig om. Bra så.

+++

Vad händer mer då? Asplöven, som för övrigt verkar vara nära att döpa om sig till Haparanda-Tornio har signat ett antal spelare den sista tiden: Martin Hellgren (20 år från Brynäs J-20), Björn Wennström och Robin Wall (20 och 23 år från Skåre) samt  Anton Holmberg (20 år från Mora). Trots dess fyra nyförvärv har Asplöven fortfarande bara 1 målvakt, 3 backar och 6 forwards.

+++
Vita Hästens kan ha ett riktigt långskott på G eller vad sägs som Timrås finske Mika Viinanen. Hans fru har nämligen fått ett toppjobb i Norrköping. Återstår att se om den f.d elitsserie och KHL spelaren verkligen väljer div. 1?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: