Läget kring kvalstrecket

Utöver våra otroligt tuffa 2-7 hemma mot BIK Karlskoga har det spelats en till väldigt viktig match nere vid kvalstrecket.

Vi förlorade alltså till sist hemma mot BIK Karlskoga med hela 2-7 i T3 Center, detta då samtidigt som VIK Västerås redan i går föll borta mot IK Oskarshamn med 1-2.

Det innebär efter kvällens matcher att avståndet lagen emellan alltjämt är två poäng i svartgul favör och dessutom 17 måls bättre målskillnad för VIK Västerås. När sedan MODO till sist kunde vinna hemma mot Vita Hästen (2-1 eft.OT) är känslan att det kommer stå mellan VIK Västerås och vårt eget Björklöven

Sedan spelar då VIK Västerås HK nästa gång redan i morgon tisdag hemma mot mot ligasexan Tingsryd medan vi kvällen efter ska lira borta mot Timrå IK (plats fem i tabellen).

Racet går vidare och det lär nog bli en kamp ända in i kaklet, senast fredag den 3 mars cirkus klockan 21:20 vet vi hur det slutar och hur tabellen egentligen landar.

Känsla och tankar efter kvällens match, fältet som vanligt fritt..

11 thoughts on “Läget kring kvalstrecket

 • 20 februari, 2017 kl. 22:07
  Permalänk

  Björklöven fixar inte det här!!
  Dom kommer med detta lag att spelat ner sig till ettan till nästa säsong.

  Svar
 • 20 februari, 2017 kl. 22:14
  Permalänk

  Jaha då fick man svaret…Efter en fin insats mot Modo…gör man återigen en ”mindre ”bra match…viker också ner sig fullständigt på slutet. Känns otroligt ovisst hur vårat löven kommer klara kvalet…för där tror jag vi hamnar nu…Tufft kvarvarande schema….Klarar man att vara spelförande? 7!!!???raka hemmatorsk nu! ? Har det hänt tidigare i lövens historia? Frågetecken på nytt vilken klass denna backbesättning har? Div.1? Hamill bra var 3:e match?….En sak är säker…det kommer bli spännande!

  Svar
 • 20 februari, 2017 kl. 22:25
  Permalänk

  Årskorten(3st) uppsagda, känns rätt skönt att slippa se bedrövelsen i kvalserien. Glöm inte bort att det är sista dagen att säga upp Årskortet om man inte vill stå och betala hela kvalserien.

  Svar
 • 20 februari, 2017 kl. 22:31
  Permalänk

  Tack Nalle för påminnelsen ! Ska genast säga upp mitt årskort.
  Ska även avsluta mitt lövenbyggare medlemskap i samma veva , tänker inte backa denna cirkus ekonomiskt längre.

  Svar
 • 20 februari, 2017 kl. 22:31
  Permalänk

  Jag tror faktiskt inte att Karlskoga helt tvärt blev så otroligt bra igen. Alla har väl koll på att dom var/är inne i en formsvacka. Jösses vad Löven vek ner sig enkelt. Helt ärligt så gör en sådan här match så att åtminstone jag blir sjukt orolig för ett kval mot lag som bara har att köra på. Och den defensiv Löven visade upp idag kommer nog inte ens rent praktiskt räcka i ett kval. Kvaliteten i stort borde räcka för att hålla sig kvar, men frågan är ifall den mentala biten och viljan bland vissa räcker. Det behövs inte så många som faller ut för att hela laget ska falla. Jag nämner inga namn här och nu, men det finns absolut några spelare som jag inte vill ska spela i ett negativt kval. Spelare som av olika anledningar mycket väl kan sänka hela laget.

  Svar
  • 20 februari, 2017 kl. 22:36
   Permalänk

   Blir det kval neråt så se till att göra er av med nr 6 innan.

   Svar
  • 20 februari, 2017 kl. 22:59
   Permalänk

   En kedja är inte starkare än sin svagaste länk….finns som du säger mycket oroande tecken här när ”vissa ” inte ger hundra å viker ner sig…Kan bli förödande i ett kval….

   Svar
 • 20 februari, 2017 kl. 22:37
  Permalänk

  Visst fan var Karlskoga bra ett helt annat motstånd än Modo var i fredags det är sanningen. Det var helt enkelt klasskillnad ikväll det måsta man ge Karlskoga sedan var Löven dåliga men sämst var Bjälkander vilken sjukt dålig insats man satt och längtade efter Schilken och Lyth och då är det riktigt dåligt.
  Jag har full förståelse för Lucas m.fl frustration såg nyss att domaren dessutom ändrat Lucas straff från game till match så då lär han bli borta 3 matcher gissningsvis.

  Svar
  • 21 februari, 2017 kl. 00:36
   Permalänk

   Karlskoga var såklart inte dåliga, men visst håller du med om att framförallt Lövens defensiv inte höll måttet. Personligen så är jag orolig för att detta inte ens skulle hålla i ett negativt kval. Fast nu räknar jag verkligen med att man lyckas få ut max så att man åtminstone inte åker ner i ettan.

   Svar
 • 20 februari, 2017 kl. 22:56
  Permalänk

  Mardröm att vårat hemmaspel är så instabilt och klent, borgar för ett skräckfyllt kval. Den mentala biten finns det väldigt mycket att jobba med känns det som…

  Svar
 • 20 februari, 2017 kl. 23:20
  Permalänk

  Löven spelade skitdålig, ingen som vill skita ner sig framför egen målvakt eller i offensiv zon. Bedrövlig skitdomare. Hoppades Pavel skulle tackla sönder men inte ens det.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: