Läget Kingen?

Bloggen tycker det var oförskämt tyst om backsidan, forwardsuppställningen däremot och inte minst centerlinjen känns däremot lika välfylld som en helsunkig folkabuss fullproppad med thailändska bärplockare. Kollade därför läget med den rehabkörande kaptenen Martin Kingen Johansson och när han väntas åter i stridbart skick.
 
Tjena Martin! – Hallå där!

Hur är läget i solstolen och hur går rehabiliteringen egentligen? – Tackar som frågar! Läget är bara bra. "Rehaben" går som det ska, sakta men säkert. Operationen var den 9:e mars och det tar sex månader efter den för att vara tillbaka, om ingen komplikation tillkommer vill säga.

 
När väntas du vara i gammalt (ursäkta uttrycket) gott slag och kunna gå för 100%? – Alltså borde jag vara "fit for fight" runt mitten på September.

Tankar annars om nuvarande trupp, visst är spännande med lite mer ungt och lokalt? – Helt klart är det rätt att satsa på lokalt och ungt, man måste börja nedifrån för att lyckas få fram några egna talanger. Samtidigt är viktigt att det finns några äldre som kan inspirera och bidra med rutin.

Med tanke på att det blir fler yngre blir det ju samtidigt större tryck på er få äldre som är kvar. Kul och inspirerande eller bara jobbigt och vad är allra viktigast att tänka på som lite av "pappa" i laget? – Självklart tycker jag att det ska bli roligt att vara med i denna ungdomliga satsning annars skulle jag inte fortsätta. Viktigast blir som sagt tidigare att bidra med rutin och kunna inspirera de unga att både ha roligt och träna hårt för att kunna lyckas.

Finns det någon speciell karaktär eller kompetens som du kanske fortfarande hoppas kan tillföras innan pucken släpps i höst? – Svårt att svara på vilken karaktär vi behöver eftersom man inte har spelat med dom flesta än. Men det är klart någon fler back skulle inte vara fel. Typ "Lidström" om man får välja… ha ha!

Är det för tidigt att snacka om målsättning för laget eller hur går tankarna bland er killar? – Målsättning har vi inte hunnit prata om än, men vi måste så klart satsa på att vinna serien fram till jul.

 
+ + +

Vi hoppas oavsett du är tillbaka så snart som möjligt när det blir allvar, tre snabba om lite helt annat;

En kall bira till grillningen eller ett glas rosé?
– En bira till grillen om jag får välja!

Bettnes eller Umeå Lagun? – Det får bli Bettnes.

Charterresa eller husvagnssemester inom Sverige? – Måste svara både charterresa och husvagnssemester, eftersom jag äger en husvagn men mer än gärna också åker på charterresa.

Jasså, lite helgardering där.. Någon hälsning till alla hockeytörstande gröngula fans runt om i Sverige? – Hälsningen blir: Fortsätt kämpa ni med!! Vi ska tillbaka!!

Tack så mycket Martin och se till att rehaba så bra som möjligt! – Tack själv, det ska jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: