Läget Floberg?

Bloggen fortsätter i sin jakt på svar och kommentarer från spelarna och näste man till rakning är Jonas Floberg, som trots att han bet ihop och krigade hela säsongen inte verkar vara särskilt het inför kommande säsong. Det känns lite märkligt då Jonas enligt min mening visade prov på ett betydligt bredare register den gångna säsongen och trots ovan position och ibland ny omgivning svarade för en tämligen hög och jämn insats. Jonas bildade i höstas en mycket framgångsrik kedja med Linus Boström och Joakim Vikström.
 
Läget Jonas? Jag läste i helgen i pappers-VK att du ännu inte erbjudits kontrakt, mycket märkligt och förvånande. – Tjena!

Spontan kommentar till den rätt nyligen avslutade säsongen, blev allt som du hoppats på och varför blev det så eller inte som du hoppats? – Säsongen var i det stora hela positiv och rolig men med ett tråkigt slut där vi inte kom upp i rätt nivå.

Tankar och funderingar till kommande säsong då, många klubbar som hört sig för och har du någon aning om vart det landar? – Har egentligen ingen aning vad som kommer att hända nästa år. Det återstår att se men jag trivs bra här med jobb och allt. Jag funderar för fullt.

Har Wirtala och Löven meddelat någon form av intresse och hur hett känns det i så fall? – De har meddelat att de inte har något kontrakt att erbjuda i dagsläget. Så jag har inget att ta ställning till här.

Förutsatt att det inte blir någon fortsättning. Vad kommer du komma i håg ifrån dina säsonger med Löven och dess trots allt mycket hängivna fans. Har du någon sista hälsning till alla grön-gula Lövenfans runt om i landet? – Ja, fansen är väldigt engagerade och det här året har de bidragit mycket till en bra stämning på läktaren och sköna ramsor! Det har varit väldigt roligt att spela för Björklöven.

Försäsongsträning då, vad är roligast respektive allra värst? – Försäsongsträning är bra för att slimma till sig till sommaren så den bör man ta på högsta allvar!!! Jag är väl allätare men är gärna småskadad när det vankas innebandy.

Tack så mycket Jonas, kör hårt med försäsongsträningen nu och lycka till framöver! – Tack så mycket själv!

 

0 thoughts on “Läget Floberg?

 • 27 april, 2011 kl. 15:54
  Permalänk

  Floberg bör ju få nytt kontrakt, sliter alltid.

  Svar
 • 27 april, 2011 kl. 16:28
  Permalänk

  Lite tråkigt tycker jag. Floberg har varit en snabb skrinnare som gett allt hela tiden – kanske inte farligast framför mål men det skulle vara intressant att se vad han skulle kunna göra i årets löven.

  Synd tycker jag spontant.

  Svar
 • 27 april, 2011 kl. 18:38
  Permalänk

  Jag gillar Floberg, har jag alltid gjort. Det är inte fel att ge honom en förlängning. Men nu vet jag inte vad Löven har för planer på forwardssidan och med Michel och kanske den här Skövdespelaren på ingång så börjar det bli trångt i forwardsleden. Hoppas att det i slutändan finns plats för Floberg – en snidare och en spelare som alltid gör jobbet.

  Svar
 • 27 april, 2011 kl. 21:09
  Permalänk

  Svar till apa (2011-04-27 15:54)
  Kan man tycka, men om man ser över vad vi har så finns knappast plats för man bör ju vika fjärdelinan åt upplockade juniorer. Ska då Wallgren in eller annan spets så är arket fullklottrat.

  Svar
 • 27 april, 2011 kl. 21:13
  Permalänk

  Svar till Daniel (2011-04-27 16:28)
  Ja, ka ju även vara lite pappa på isen när det brände till och läxade upp motståndare.Hur ofta har vi haft sådana? Kostnadsmässigt kan han ju inte vara fasligt dyr heller som har både jobb och bostad.

  Svar
 • 27 april, 2011 kl. 21:15
  Permalänk

  Svar till TagoMago (2011-04-27 18:38)
  Som jag sa nedan. Ska vi ha in lite yngre hemvävt så bör skocken redan vara insamlad, tyvärr. Ska killen orka lira i Teg (inget illa menat,Teg)? Ska han då få tvingas lägga av? Han ger väl knappast upp det jobb han har.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: