Läget Edlund?

Bloggen kollar vidare med tänkbara spelare med hjärtat på rätt ställe. Näste ut blir Anton Edlund som lite förvånande nog endast pratat lite löst med Håkan Wirtala. 

Läget Anton Edlund? – Jo tack, det är bara bra!

Spontan kommentar till den rätt nyligen avslutade säsongen med Gislaved, blev allt som du hoppats på och varför blev det så eller inte som du hoppats?
– Jaa du, det var en märklig säsong. Började jättebra och slutade med att vi till och med åkte ur. Däremellan hände väldigt mycket. Skulle behöva skriva en bok för att sammanfatta. Däremot så var det otroligt tungt att åka ur och därför så är jag så klart väldigt missnöjd med säsongen.

Tankar och funderingar till kommande säsong då, många klubbar som hört sig för och har du någon aning om vart det landar?
– Jag har pratat med en del klubbar. Inget är dock klart än!

Har Wirtala och Löven meddelat någon form av intresse och hur hett känns det i så fall?
– Jag har pratat lite löst med Håkan, men Löven är har nästan inte visat något intresse.

Vad tänker och känner du spontant kring Lövens nya satsning på lokala spelare och en mer långsiktig satsning mot Allsvenskan? – Satsningen känns helt rätt och väldigt spännande! Hoppas publiken och sponsorer sluter upp runt den!

Blir det någon hockey kommande säsong över huvud taget och när hoppas du i så fall ha klart med klubb? – Självklart blir det hockey! Siktar på att ha klart så fort som möjligt, det är skönt att veta vart man ska spela kommande säsong.

Försäsongsträning då, vad är roligast respektive allra värst? – Jaa du, det bästa är nog att köra Cable Cross! Har väl inget som är värst egentligen, men alla former av konditionsträning är ju jobbigast!

Anton, med jämna mellanrum så bultar ditt gröngula hjärta rätt hårt och mycket tydligt.. har du någon hälsning till alla Lövenfans runt om i landet? – Fortsätt stöta laget på det sätt som just du kan och ha tålamod! Det kommer löna sig!

Tack så mycket Anton, kör hårt med försäsongsträningen nu och lycka till framöver!
– Det ska jag göra, tack själv!

0 thoughts on “Läget Edlund?

  • 11 maj, 2011 kl. 17:19
    Permalänk

    Visst skulle det vara ngt samarbete med tegs å lövens juniorer är det ngt samarbete nu ? 😉

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: