Lägenheter=Hårdvaluta?

Bloggen har tagit del av uppgifter som gör gällande att Björklöven har lite svårigheter att skaffa fram lägenheter till eventuella nyförvärv, att folk utifrån fått hjälpa till att skaka fram lägenheter och att värvningar av ”storspelare” kan ha fallit på just detta faktum. Det får mig att fundera hur det egentligen fungerar i hockeyklubbar likt Björklöven? Har man någon enskild person som jobbar med den sociala biten, eller ”blir det som det blir” eller löses från fall till fall? Startar jakten på boende för nyförvärv i och med att spelaren skriver på eller hur fungerar det?

Min idé (kanske redan används) är ju att klubben har ett antal lägenheter som spelare kan hyra/klubben betalar under kontraktstiden. Det vore ju ytterst tragiskt om eventuella nyförvärv tvingas tacka nej pga av att boende inte kan ordnas.

Samtidigt kanske det är svårt att veta vilken storlek som kan krävas, beroende på spelarens familjesituation, men ett antal mindre lägenheter för att klara den första tiden och att sedan söka större skulle ju vara en lösning på det problemet.

Någon som vet hur det egentligen fungerar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: