Låg temp på special teams just nu..

Ser vi till special teams totalt efter 29 matcher kan vi notera 23,01% (3:a i ligan) och 86,52% där även där noteras för tredje bäst i ligan.

Ser vi till hela säsongen, självfallet ett stepp jämfört med tidigare säsonger.. sammantaget då 109,53 %. Helt klart starka papper.

Men hur ser det då ut sett till de fem, respektive tio senaste?

Eff. i PP Eff. i PK
Senaste 5 matcherna 5 % 65 %
Senaste 10 matcherna 15 % 76 %

*

Formen eller temperaturen på vårt special teams så klart inte direkt jättebra, här dessutom 4 baljor i PP mot AIK och ett helstängt PK. Bortser vi från den matchen så har vi 6% i PP och 72% i PK på de nio senaste, det är ärligt inget vidare trots att vi har de verktyg vi har i spelartruppen.

Sajten tänkte återkomma med tankar kring uppställningarna och även hur femmorna kanske borde sättas samman då ex.via ”förstalinan” med Hutch, Vesel och Crandall hackar lite rent målmässigt.

Hur tänker du som läsare kring vårt nuvarande special teams, fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Låg temp på special teams just nu..

  • 13 december, 2019 kl. 22:01
    Permalänk

    Vad gäller PK så är det nog mer otur än att man tappat stingen. Visst, lite har väl formen svikit men absolut inget bottennapp. För PP så är det däremot underpresterat. Lågt pucktempo, pass som inte sitter på bladet och skridskor fastfrusna i isen. Att man ställer sig på fast position är utanför mitt förstånd. Och framförallt i 5 mot 3. En viss förflyttning inom spelarens ”område” i anfallzon måste ju göras. Och att forward vågar smyga runt mål när back har puck samt att back ska våga falla ned bakom motståndarna (Andreasson till Palmquist för några matcher sedan är ett underbart exempel). Hårdare snabbare pass med lite förflyttning så kommer målen 🙂

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: