Kvitterar Timrå mot KHK?

Även om den gröngula säsongen tagit slut och vår silly season inletts mer med spelartapp så rullar säsongen fortfarande på för några av lagen. Bloggen tänkte bjuda på sina tankar inför kvällens match.

 

Direktkval till SHL (match 4, 1-2 i matcher)

Timrå IK vs KHK

I kväll spelas den fjärde matchen i denna matchserie som efter den senaste matchen faktiskt känns rätt öppen. I den första matchen övertidsseger 2-1 för KHK, som därefter följde upp med 1-0 borta i Timrå. Nu senast en riktig smakstart för Timrå borta och ledning efter redan 8 sekunder, till sist rätt komfortabla 5-2. Det känns som att även den här sjusettaren kommer bli rätt oviss och även om jag gärna ser Timrå kvar i HockeyAllsvenskan även 18/19 faktiskt lite ovisst hur denna matchserie kommer sluta. Med tanke på hur det såg ut senast så tror jag hemmalaget drar det längre strået i kväll

Löven4Ever tippar 1

* * *

Bloggens tips inför i dag?

Dagens spel:

Timrå IK vs KHK

Odds: 1,99

*

Andra tänkbara spel:

Timrå IK vs KHK 3-1

Odds: 12,00

Timrå IK vs KHK mindre än 4,5 mål

Odds: 1,72

* * *

Kommentarer, reflektioner eller tankar baserat på våra tips inför dagens match? Fältet som vanligt fritt.. Skriv gärna en kommentar.

Är du på jakt efter de bästa oddsen i Hockey eller andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in kvällens odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Är ni på jakt efter de bästa oddsen på Kvalet till HockeyAllsvenskan, Direktkvalet till eller kanske själva slutspelet i SHL? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande..

One thought on “Kvitterar Timrå mot KHK?

  • 31 mars, 2018 kl. 17:57
    Permalänk

    Tror nog att Timrå börjar gaffla in det gamla örlogsfartyget. Återstår ju och se om KHK kan ha turen med sig.

    Är helt övertygad om att Löven hade tagit KHK om man hade svalt sin (värdelösa) stolthet och hade haft Werner + Kevin samt hittat ett par bra spelare efter nyår som hade gått att få spelklar. 100 procent.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: