Kvalserien inleds i kväll, bloggens tips

Från HockeyAllsvenskan till sist HC Vita Hästen och Almtuna IS som i sista grundseriematchen bara var fem (!?!?) sekunder från att slippa denna kvalserie. Snacka om små marginaler.

Nu ställa man mot hungriga lag som Bodens HF, Hudiksvalls HC, Kristianstads IK samt Tranås AIF.

Premiäromgången enligt följande:

Vita Hästen vs Hudiksvall
Almtuna vs Tranås
Boden vs Kristianstad

Denna kvalserie pågår fram till söndag 14 april och först då vet vi vilka två lag som gör ligan komplett säsongen 19/20, förutsatt då att alla lag uppfyller ligakraven etc. och inte trillar ur av den anledningen.

Men eftersom detta kan komma att avgöras långt senare viktigt att placera sig så högt som möjligt i tabellen, det kan således räcka med plats tre eller fyra i detta kval ifall något eller säg rent av två lag inte kommer uppfylla kraven.

Spontana känslan är först att favoriterna från HA bör vinna kvällens matcher, jag tror även att Boden inleder med en seger. Men på något märkligt sätt kan ändå en skräll ligga i luften, Hästen har ju varit inställda på kval rätt länge och man har även bytt tränare inför kvalet. Men ett Hudiksvall helt utan press, i sitt första kval och med en viss Conny Strömberg vill nog mer än gärna sätta en käpp i hjulet.

Kvällens dubbel:

Almtuna vs Tranås, 1
Boden vs Kristianstad, 1

Odds: 2,89

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: