Kvällens resultat, omgång 21

Utöver våra 3-0 hemma mot HC Vita Hästen i T3 Center har det spelats fler matcher i kväll.

Almtuna IS vs IK Oskarshamn 4-1

BIK Karlskoga vs IK Pantern 4-2

Timrå IK vs Tingsryd AIF 1-3

Leksands IF vs AIK 2-3 (eft.str)

Asplöven HC vs IF Sundsvall Hockey 3-4 (eft.str)

Omgången avslutas inte förrän på annandag jul då Mora IK hemma tar emot VIK Västerås HK.

Kvällens resultat innebär att Tingsryd befäste sin serieledning, att vi själva numer ligger på slutspelsplats och att både Timrå IK och Sundsvall Hockey i skrivande stund skulle få kvala för att hålla sig kvar i ligan.

7 thoughts on “Kvällens resultat, omgång 21

 • 12 november, 2015 kl. 21:57
  Permalänk

  För bövelen!!!!!! Byt plats på Félix å Jon nu!!!!

  Svar
 • 12 november, 2015 kl. 22:06
  Permalänk

  Håller med fullständigt! Vad har Jon gjort TJ ? Det finns definitivt ett antal spelare som är klart föremål för att bänkas istället för Jon.

  Svar
  • 13 november, 2015 kl. 08:33
   Permalänk

   Det håller jag nog inte med om. Nämn vilka? Grundström och Nicke J går bort, då Jon inte är en fjärdefemmalirare. Inte Wille, Hutchings,Trotter, Thörnberg eller Sandström heller i min bok. Möjligen Felix, men han har även en defensiv dimension, så tyvärr. Skulle vara att man körde Jon i typ fem matcher med Öhman och Trotter och gav honom grymt med förtroende och låta honom misslyckas till det fungerar, men fungerar det i praktiken?

   Svar
   • 13 november, 2015 kl. 11:02
    Permalänk

    Hutchings, Felix, är 2 som Jon definitivt är bättre än. Men du har rätt i att Jon behöver ett antal matcher för att kunna göra sig gällande. Får man inte träna forward (Jon får träna som back!!?), inte spela matcher, då är det svårt att bli i form och bara komma in och spela bra.

    Svar
 • 13 november, 2015 kl. 00:16
  Permalänk

  Jag fattar inte heller varför inte palme går före Felix. Varför petas inte Edblom isf? Han levererar absolut inte på den nivå som man ska kunna kräva. Han värvades väl trots allt för att hjälpa till att lyfta laget till en topplacering. Han har inte gjort ETT ENDASTE mål på 20 matcher, och är i min värld den som totalt sett har underpresterat mest av alla. Fast han kan såklart inte petas med tanke på att det inte finns något alternativ.

  Svar
  • 13 november, 2015 kl. 08:29
   Permalänk

   Ett skifte mellan Felix och Jon hade kunnat varit på sin plats efter 2-0 för att ge Jon lite tid att komma igång. Sen spelar det ingen roll hur Edblom sköter sig i relation till Jons petning. Edblom är center och Jon offensiv forwards. Visst lev man glad åt VEJ:s mål, men nästa jag önskar spräcker målnollan är Pär.

   Svar
   • 13 november, 2015 kl. 09:22
    Permalänk

    Det är ju det jag skriver, att det inte finns något alternativ till Edblom. 🙂 Tro mig, hade Löven haft en större skattkista så skulle vi ha sett en ny offensiv center nu.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: