Kvällens resultat, omgång 16

Utöver vår match och ytterst tunga 4-7 mot Almtuna IS i Metallåtervinning Arena, bloggen återkommer med referat och reflektioner, har det spelats fler matcher i kväll.

VIK Västerås HK vs Timrå IK 4-2

BIK Karlskoga vs Leksands IF 5-3

IK Pantern vs Asplöven HC 5-1

IK Oskarshamn vs Mora IK 4-3

Tingsryds AIF vs IF Sundsvall Hockey 1-3

Spontana tankarna utifrån kvällens resultat är verkligen att alla kan slå alla och det borde ju kul, men det hjälper ju inte ifall vi staplar förlusterna på rad. Sedan en repris från sist. Och även om det ännu inte är någon ko på isen går det inte att komma att man börjar känna sig smått orolig. Och även om hissen kan gå fort uppåt alltjämt två matcher färre än övriga så kan den gå minst lika fort nedåt. Fast nu kan vi å andra sidan inte tappa så många fler placeringar.

Just nu som sist faktiskt bara målskillnad som räddar oss från nästjumbo-platsen och negativt kval, det var ju inte ett sådant kval vi siktade på den här säsongen. Dock en helt annan inställning och kampvilja jämfört med mot Timrå, mer kommer i referatet inom kort.

* * *

Men, men.. trots allt 114 p kvar att spela om. Det kan bara bli bättre. ..och det är faktiskt ”bara” 10 p och vi har dessutom två matcher upp på IK Oskarshamn som just nu ligger tvåa och får spela final i vår.

4 thoughts on “Kvällens resultat, omgång 16

 • 22 oktober, 2015 kl. 22:01
  Permalänk

  Två ord.
  Pinsamt nu!!!

  Svar
 • 22 oktober, 2015 kl. 22:03
  Permalänk

  Försöka ljusglimtar i en svart källare är svårt !
  Va faan e problemet !!

  Svar
 • 22 oktober, 2015 kl. 22:05
  Permalänk

  Försöka se ljusglimtar i en kolsvart källare är riktigt svårt ! Hur mycket man än älskar sitt lag !! Nått måste hända ….

  Svar
 • 22 oktober, 2015 kl. 22:39
  Permalänk

  Känns blytungt just nu. Försöker att hitta saker som ska göra att det känns bättre, 2 matcher mindre, många poäng kvar att spela om, och så vidare men så kryper det sig på i alla fall, vi är ju på samma poäng som näst jumbon………. De som kännde så bra i början, vi gnetade på och tog poäng fast spelet inte var så bra. Nu har verkligheten hunnit ikapp rejält. Får tyvärr lite Södertälje vibbar…….. Kom igen nu Löven å spöa Pantern på Lördag! Ifjol så vändes trenden i Malmö och jag hoppas det blir likadant i år……

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: