Kvällens bästa!

Ja, innan nu pucken hann släppas i kvällens hemmamöte med Västerås inledde man ju med att presentera två nya säsonger med lagkapten Fredric Andersson och det ligger ju helt i linje med hur en sportchef ska agera. Smid medan järnet är varmt. Fredric är den spelare som hållit den högsta nivån i allt denna säsong och är en mästerlig kapten.

Fredric Andersson bär Björklöven på ett mästerligt sätt.

I och med detta kommer han att bli den lagkapten som innehaft kaptensbindeln flest antal säsonger i rad i Björklöven moderna historia. Många har ropat om att Peter Andersson har rekordet och över antal säsonger har han det med hela sju säsonger som kapten och det är i sig ett rekord, men i olika faser. Först tre säsonger (1986-89), sen lämnade han för en säsong i Kloten för att sen återkomma med tre nya säsonger(1990-93) och en ytterligare säsong (1994-95). Däremellan var Patrik Sundström kapten. Ingen har fler säsonger i rad som lagkapten än Anderssonspöjkarna, dvs tre säsonger. Freddan blir därmed rekordman, när det gäller att vara lagkapten i antalet raka säsonger, när han kommande säsong kliver in i A3 Arena. Grattis Fredric!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår partner Coolbet!

2 thoughts on “Kvällens bästa!

 • 2 november, 2019 kl. 11:39
  Permalänk

  Som ni skriver KVÄLLENS BÄSTA, riktigt rolig och oväntad händelse så här tidigt på säsongen.
  Tycker Fredric är en grym kapten och oerhört viktig för laget både på och utanför isen och dessutom en skön snubbe och med en lite annorlunda klädstil ?

  Svar
 • 3 november, 2019 kl. 10:58
  Permalänk

  Helt rätt att förlänga. En jävligt skön kapten.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: