Kung Kingen, nr 1!

Löven4Ever tycker i likhet med många andra att det är skönt att vi kan lägga den sjukt mörka 2009/2010 bakom oss och i stället blicka framåt och uppåt. Resan blir lång och jobbig, men tillsammans ska vi fixa det, eller hur? Innan Jens-Lars, eller bara Jens?, fick någon budget var det så klart svårt att agera fullt ut. Men numera när budgeten spikad så finns inga ursäkter. Det lär jobbas dag och natt för att sy ihop det här, otroligt skoj och mycket viktigt att Martin Kingen Johansson var först ut. Det krävs att någon ställer sig upp och agerar, att Martin sedan skrev på för två säsonger dessutom kändes mycket bra.

Hej Kingen. Kung att du ritat på, löneökning eller var det ditt grön-gula hjärta som bultade?

– Hallå hallå!!

Hemma i stan igen och nu två ytterligare  säsonger i Löven efter MODO, Skälläftä och Stavanger.. ser du slutet på karriären eller tror du har några säsonger kvar?

– Vadå slutet på karriären?Jag känner mig fortfarande ung och pigg! Hoppas bara att man inte drar på sig några onödiga skador så känns det som om jag skulle kunna spela till jag blir 50. Ha ha..

Försäsongsträningen då, har du kört med Höög och hans gäng eller har du mest skjutsat runt husvagnen och glidit mellan olika campingar?

– Försäsongsträningen har vi kört på IKSU med Fredrik Höög.

Björklöven i konkurs, nu blir det visserligen ettan, vid sidan av förstår man ingenting.. ni spelare då, vad har ni hört och hur påverkade blev ni under den gångna säsongen?

– Självklart har man varit påverkad av situationen som har varit, det är nog inte så svårt att förstå. Framför allt har det varit jobbigt att inte få något beslut utan att det har dragit ut på tiden. 

Förstår det gamla känns historia och tråkigt, vi blickar framåt istället.. Vilka från fjolårstruppen hoppas du blir kvar och varför?

– Jag hoppas att så många som möjligt blir kvar från den förra "sessen", men som du själv har sett så är det många som redan har hittat andra klubbar.

Vad tycker du Löven ska ha för målsättning för 2010/2011?

– Målsättningen är att ta sig tillbaka, men det är klart vi måste ju först ha ett lag innan man kan sätta något mål.

Har du någon hälsning till alla misströstande grön-gula fans runt om Sverige?

– Min hälsning och önskan är att så många som möjligt kommer och stöder laget även fast vi spelar i div. 1!

Bra sagt Kingen, nu åker vi!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: