Kung Freddan förtjänar detta!

Vi har ju hintat länge att vi snart är klara och i och med auktionerna i går skulle vi vara klara, men…

…vi kan liksom inte släppa att vi har en helt unik spelare i Björklöven just nu i vår lagkapten Fredric Andersson. Ingen har mig veterligen gjort mål i sina fyra första tävlingsmatcher för Björklöven och det förtjänar att bli uppmärksammat på något sätt, så ikväll släpper vi en ny aktion till förmån för supporterspelaren 17/18 (om vi nu behöver en med Freddan i laget?) och det med en bild som verkligen är något vi sett många gånger hittills, nämligen Freddans målgest!

Av bara farten känner vi också att vår backgigant men samtidigt lite osynlige Simon Backman förtjänar att förgylla en och annan vägg så vi slänger in honom också, men sen är det bra!

Auktionerna avslutas på måndag kl. 22:25 respektive tisdag 22:30. Som vanligt hittar du auktionerna på Tradera och du kommer till respektive auktion genom att klicka på bilderna ovan!

Fortsätt buda och hjälp oss bidra till Fagervalls armé, vi vill ju alla se rejäla skägg och god plösföring (förklaring kommer framöver)!

Ps. Om det är praktiskt möjligt kan vi ordna så att vinnaren kan närvara vid signeringen, så det kan ju vara ett incitament att buda rejält! Ds.

 

2 thoughts on “Kung Freddan förtjänar detta!

 • 29 september, 2017 kl. 23:32
  Permalänk

  Det är ju bara att hålla med.
  Men vilket genidrag att erbjuda en treåring. Annars hade ju lyckan snart byts till oro. Två år kvar efter denna säsong. Skulle vara kul om man kunde signa Hutchings, Linkan, Ottosson samt dom bärande backarna på 2 år också.

  Lite arbetsro osv. Kanske en bonus som ger dom en retroaktivt SHL-lön skulle kunna vara intressant?
  Att betala SHL-löner i HA har sällan fungerat, även om undantag finnes.

  Det som glädjer mig mest, är att dom verkligen har kommit ihop sig som lag. Att ha kul på isen. A och O.

  Om man får nämna något utanför Björklöven, så tycker jag det är synd att Sk*nnars spelar i div1. Nu vet jag inte vad dom betalar i Kristianstad och han blev ju direkt C. Men där ska man ju lyssna. Otroligt bra över hela isen.

  Svar
  • 30 september, 2017 kl. 14:31
   Permalänk

   Skinnars har 25+ i kristianstad så pröjs får han i div1.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: