Kontraktet 19/20 nästan säkrat

Med kvällens resultat då vi alltså föll borta mot MODO med 1-4 kan vi ändå konstatera att kontraktet för säsongen 19/20 i praktiken är säkrat och att vi troligen inte riskerar något negativt kval.

Otroligt skönt i så fall, Almtuna vann i kväll borta mot Västervik på övertid och när Tingsryd samtidigt föll hemma mot Leksand med 0-4 rätt jämnt dem emellan.

Samma poäng och samma målskillnad, just nu fler mål som gör att Lucas Sandströms Almtuna ligger på rätt sida om strecket. Avståndet är numer 6 poäng och 5 mål gentemot de båda lagen, då med bara två matcher kvar (maximalt sex poäng) kontraktet alltså nästan helt i hamn. Men visst, det finns en teoretisk risk att tappa försprånget.

Däremot är hoppet om slutspel helt ute, nu hade vi varken där att göra eller knappt ett lag att ställa på benen. Lika skönt att säsongen förhoppningsvis bara är slut nästa fredag.

Tankar och förhoppningar inför fortsättningen.. Är kontraktet för kommande säsong redan säkrat? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

6 thoughts on “Kontraktet 19/20 nästan säkrat

 • 1 mars, 2019 kl. 21:45
  Permalänk

  Med betoning pa NASTAN. Vi lar ju inte ta en javla poang till som det sett ut pa sistone. Anledning Ett. En del av de andra lagen som KAN ga om oss moter lag som har typ NOLL o spela for.Anledning Tva. Vi ar urusla just nu. Anledning Tre.
  Nej vi far hoppas att de andra lagen fixar det at oss for vi har nog tva raka forluster o se fram emot plus att om vi aker ner i negativt kval, med detta sjalvfortroende(?), stabila malvaktspel(?) fina effektivitet(?) och utmarkta coachande(?) tror fan att vi klarar det.

  Svar
 • 1 mars, 2019 kl. 21:47
  Permalänk

  Själv får jag panik!
  Om Löven förlorar 2 matcher och Tingsryd och Almtuna vinner två var är målskillnaden borta och vi tvingas kvala! HJÄLP!

  Svar
 • 1 mars, 2019 kl. 21:49
  Permalänk

  Fy fan så dålig inställning. Tack Fagerwall för ingenting. Din hockey dog för 10 år sedan men du sitter säkert. I den bästa av världar har du två matcher kvar. Sen kanske den fega styrelsen anställer någon som har en modernare syn på hockey. Du har lyckats göra hyfsade spelare sämre två år i rad. Ingen självkritik har du heller. Dax för dig att gå nu. Tyvärr 4 månader för sent. Om nye sportchefen kommer är din saga all. Som Löven fan säger jag ÄNTLIGEN.

  Svar
 • 1 mars, 2019 kl. 22:15
  Permalänk

  Inte förvånad. Spelet har varit under all kritik nästan varje match.

  Svar
 • 1 mars, 2019 kl. 23:05
  Permalänk

  Sluta skriv att kontraktet är klart!!! Jag blir TOKIG när folk som tar ut segrar och poäng på förskott! Det handlar om idrott där allt kan hända. Särskilt när motivation slår klass. Varje år blir det drama kring strecket. Både AIK o Oskarshamn kommer matcha B-gäng mot Almtuna för att undvika skador. Det är återigen Västervik vi får hoppas på. Att de lyckas ta en pinne av Tingsryd i nästa omgång i jakten på slutspelsplats. Det är Lövens hopp. Annars blir det negativt kval i och med att även Tingsryd ska möta Oskarshamn. En sak kan vi åtminstone vara överens om. Negativt kval fixar Löven inte!

  Svar
  • 2 mars, 2019 kl. 00:09
   Permalänk

   Det trakigaste ”Amen” jag nagonsin sager. Men detta lag klarar inte ett negativt kval. Noll gladje noll kreativitet som resulterar i mal, noll malvakter som spikar igen kassen, noll vetskap om vad time out betyder… good luck. Plus; Please Vastervik fixa detta at oss. PK vill nog inte leda detta lag igenom division ett. Han blir nog inte ens sportchef om vi aker ut. Kalla fakta.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: