Kontinuitet!

Undertecknad har varit på resa i veckan och därför endast på avstånd hängt med i svängarna. Men vilka svängar och gud så underbara signaler. Innan man hämtat sig efter drömvärvet Jens Ledin så hämtar Löven hem Nicke Johansson och Kalle Lundström från Sundsvall. Jag har tidigare alltid gillat tanken på lokalt och hemvävt, sedan både tror och hoppas jag på något eller några externa namn. För även om stommen och lagets både hjärta och identitet är lokalt så borde inget vara skrivet i sten att ingen utifrån får vara med. Klurar som värst på vilka fler f.d. Löv som skulle kunna vara aktuella, men nu lär eller borde det väl först börja trilla in några namn från fjolårstruppen?

Kontinuitet ja, det allra viktigaste är att de tre lirarna som signats har gjort det för två säsonger. Undantaget Johan och Martin i fjol, när hände det senast? Nåt stort och en tydlig förändring håller på att hända med Löven, kan inte säga annat än att jag gillar det mycket skarpt. Om man sedan kunde skriva fast exempelvis Jesper EricsonDaniel Palmebjörk och Oscar Persson för tre eller fyra säsonger så inte alla kontrkt går ut om två hade det varit skoj.

+ + +

Kortaren intervjuer med både Serben Vikström och Håkan Wirtala utlovas under helgen.

0 thoughts on “Kontinuitet!

 • 16 april, 2011 kl. 16:39
  Permalänk

  Visst borde Lindlöf, Walghagen, Jocke Wikström och A.Grönlund få förlängt med.
  Sen så MÅSTE dom återgå till dom gammla tröjorna….HALLÅ..dom vita ställen ÄR snyggast i sverige, hur bra har det gått sen dom innförde den gula färgen….skrockfull…jag….jooo

  Svar
 • 17 april, 2011 kl. 20:56
  Permalänk

  Svar till Danne (2011-04-16 16:39)
  Wikström och Grönlund är nog närmast Danne..

  Enligt Håkan fanns ju både Grönlund och Waldehagen på listan, men min känsla är att lokala och starkt rotade kommer prioriteras till stommen. Jag tycker själv duon Lindlöf-Waldehagen var grymma i höst och absolut borde kunna signas ifall de inte har överdrivet höga löneanspråk. Håkan pratade om att ha en så intakt trupp som möjligt och i den borde ju faktiskt både Lindlöf och Waldehagen kunna rymmas..

  Gula eller vita, det här brandgula eller orangefärgade har jag själv aldrig riktigt gått i gång på.. Jag tycker inte bara det är skrock, det klassikt vita är dessutom bra mycket snyggare.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: